Ένας «Αρκάς» στη Λεϊσόες

Gazzetta team
Ένας «Αρκάς» στη Λεϊσόες

bet365

Ο Οράσιο Γκονσάλβες, πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, επέστρεψε στην Πορτογαλία και ανέλαβε τις τύχες τις Λεϊσόες μέχρι το τέλος της σεζόν, και αν έρθουν τα αποτελέσματα θα μείνει και την επόμενη χρονιά.

Ο Οράσιο Γκονσάλβες ήρθε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Τρίπολη, το 2008 με σκοπό να αναλάβει την οργάνωση και ανάπτυξη των Ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης. Η δουλειά του κρίθηκε επιτυχημένη και στις αρχές του πρωταθλήματος, μετά την αποχώρηση του Οσκαρ Φερνάντες από τον πάγκο της πρώτης ομάδας, ανέλαβε τα ηνία των «Αρκάδων».

Ο 49χρονος προπονητής έκατσε στο «τιμόνι» του Αστέρα για τρία ματς (με Ατρόμητο, Εργοτέλη και Ξάνθη) ακι είχε συγκομιδή δύο βαθμών, ωστόσο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σάκη Τσιώλη αποφάσισε να επιστρέψει στην Πορτογαλία όπου στο παρελθόν έχει αναλάβει αρκετούς συλλόγους και μάλιστα με επιτυχία.
Πρώτη του ομάδα και μεγάλη του αγάπη ήταν η Βαρζίμ, την οποία οδήγησε από την τρίτη στην πρώτη κατηγορία, και ακολούθησαν οι Τσάβες, Μάια, Ολανένσε, Ρίο Αβε και Νασιονάλ Μαδέιρα.

Από σήμερα και μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Γκονσάλβεζ θα ηγείται του πάγκου της Λεϊσόες, όπως ανακοινώθηκε από τον Πορτογαλικό σύλλογο. Στις πρώτες του δηλώσεις, στην ιστοσελίδα της Λεϊσόες, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρώτα θα πρέπει να σταθεροποιηθούμε ως ομάδα και να βρούμε το ρυθμό που μας ταιριάζει, και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος, όμως αυτό που προέχει είναι να βρούμε σύντομα το σωστό μονοπάτι για τις νίκες».

 

Τελευταία Νέα