Τα βρήκαν και μένει «Φλα» ο Ρόνι
Ο σύλλογος του Ρίο Ντε Τζανέιρο ήρθε σε συμφωνία με την Traffic, την εταιρία που έχει στην κατοχή της μεγάλο μέρος των δικαιωμάτων του Ροναλντίνιο. Η Traffic όφειλε χρήματα από τους μισθούς των πέντε τελευταίων μηνών του Ρόνι, ποσό το οποίο έφτασε τις 308.000 ευρώ και το οποίο δεσμεύθηκε να καλύψει μέχρι τις 9 Ιανουαρίου.
Αυτό σημαίνει ότι ο 32χρονος άσος θα αρχίσει με τον καλύτερο χρόνο τη νέα χρονιά, αφού την συγκεκριμένη ημερομηνία θα καταβληθούν στον λογαριασμό του συνολικά 1,54 εκ. ευρώ, ποσό που οφείλεται στον σούπερ σταρ Ροναλντίνιο βάσει του συμβολαίου του.
Ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο παραχώρησε δηλώσει σχετικά με την υπόθεση, όπου υπογράμμισε: «Είναι ένα καλό δώρο πρωτοχρονιάς για τους φιλάθλους της Φλαμένγκο. Προσπαθήσαμε πολύ και καταφέραμε τελικά να συμφωνήσουμε».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
