Ανησυχίες Μπλάτερ για το Μουντιάλ του 2014

Gazzetta team
Ανησυχίες Μπλάτερ για το Μουντιάλ του 2014

bet365

Ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ εξέφρασε από το Τόκιο τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι οι προετοιμασίες για το Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014 βρίσκονται εκτός πλάνων.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμένεται να έχει συναντήσεις με την κυβέρνηση της Λατινοαμερικάνικης χώρας προκειμένου να συζητήσει μαζί της τα προβλήματα που υπάρχουν και να καλυφθεί το χαμένο έδαφος που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

«Η εκτελεστική επιτροπή είναι ανήσυχη. Προσωπικά θα βρίσκομαι στη θέση του προέδρου για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο και στις αρχές του νέου χρόνου θα πάω στη Βραζιλία και θα συναντηθώ με τις αρχές», ανέφερε προβληματισμένος ο Μπλάτερ, ο οποίος έδειξε διατεθειμένος να πάρει την υπόθεση στα χέρια του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γενικός Γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Βαλκ στην πρόσφατη έκθεσή του κατέγραψε τα προβλήματα που υπάρχουν στις προετοιμασίες για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «έχουμε αργήσει, δεν πρέπει να χάσουμε ούτε μια μέρα».

 

Τελευταία Νέα