Στην Εθνική Κίνας ο Ζούρος!

Gazzetta team
Στην Εθνική Κίνας ο Ζούρος!

bet365

Η Εθνική Κίνας θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ηλία Ζούρου! Στον Έλληνα τεχνικό έχει κατατεθεί πρόταση και οι δύο πλευρές είναι μια «ανάσα» από το οριστικό deal!

Την αποκάλυψη κάνει η εγκυρότατη στήλη Sdog Pick n' Scroll του sportdog.gr, που έχει ήδη αποκαλύψει πρώτη τη συμφωνία του Φώτη Κατσικάρη με την Εθνικής Ρωσίας και εκείνη του Αντρέα Τρινκιέρι με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, στον Ηλία Ζούρο έχει γίνει... τρομερή πρόταση από την Εθνική Κίνας και αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα.

Συγκεκριμένα γράφει: «Αλλά δε θα μείνει για πολύ ακόμα εκτός δράσης, ο Ηλίας Ζούρος. Έστω κι θα χρειαστεί να ταξιδέψει πολλά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του... Στην Κίνα θα είναι ο επόμενος σταθμός του Λιάκου, αλλά όχι σε μια ομάδα! Η Εθνική Κίνας έκανε τρομερή πρόταση & ετοιμάζεται για το μακρινό ταξίδι... Σύντομα θα τελειώσει το θέμα & ο σκύλος σας ενημερώνει 1ος !Ζούρος στην Εθνική Κίνας! Μεγάλο πράγμα για τ ελληνικό μπάσκετ που'χει & τον Φώτη στη Ρωσία».

 

Τελευταία Νέα