Εύσημα σε Μπατούμ για χτύπημα σε Ναβάρο!

Γιάννης Ράμμας
Εύσημα σε Μπατούμ για χτύπημα σε Ναβάρο!

bet365

Ο Νικολά Μπατούμ δήλωσε μετανιωμένος για το σκληρό φάουλ στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στο Λονδίνο, αλλά αποκάλυψε πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον έχουν πλησιάσει για «συγχαρητήρια».

Ο Γάλλος ΝΒΑer των Μπλέιζερς δε συγκράτησε τα νεύρα του και στα τελευταία δευτερόλεπτα του προημιτελικού με την Ισπανία σιώρασε στο παρκέ τον Καταλανό γκαρντ. Λίγο καιρό αργότερα εξέφρασε τη λύπη του για την ενέργειά του, αλλά σε νέα συνέντευξή του δεν παρέλειψε να τονίσει πως έχει δεχτεί τα εύσημα πολλών για το... knockout.

«Δε θα πω ονόματα, αλλά οι Ισπανοί και τα Μέσα της χώρας ήταν πραγματικά νευριασμένοι μαζί μου στο Twitter. Έλαβα κάποια σκληρά λόγια, πίστεψέ με. Αλλά πολλοί ανά τον κόσμο, στο Twitter, στα Μέσα, ακόμη και προπονητές και παίκτες από άλλες ομάδες με συνεχάρησαν. Δε θα αποκαλύψω τι μου είπαν, αλλά, πίστεψέ με, πολύς κόσμος με ευχαρίστησε για την ενέργειά μου. Δε θα πω ονόματα, αλλά πολλοί με συνεχάρησαν. Πίστεψέ με, πολλοί. Όχι μόνο απ' τη Γαλλία, απ' όλο τον κόσμο. Δε θα πω πως έκαναν καλά. Δεν είμαι χαρούμενος ή κάτι τέτοιο» εξήγησε στην ιστοσελίδα blazersedge.com.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα