NBA, Πάτρα και τώρα... Ιράν!
Στο Ιράν με την φανέλα της Μαχράμ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Ράτκο Βάρντα, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από τον Απόλλωνα Πάτρας.
Επόμενος σταθμός Ιράν για την πλούσια μπασκετική καριέρα του Ράτκο Βάρντα. Ο Βόσνιος «γίγαντας» έχει περάσει από το ΝΒΑ (Γουίζαρντς, Πίστονς) ενώ έχει τεράστια καριέρα στην Ευρώπη όπου μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Παρτιζάν, Μπεσίκτας, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Ρεάλ Μαδρίτης, Χίμκι και Απόλλωνα Πάτρας. Στο εξής ο 33χρονος σέντερ θα φοράει την φανέλα της Μαχράμ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
