Φωνάζουν για τον Σχοινιά

Gazzetta team
Φωνάζουν για τον Σχοινιά

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μετά τον Άγιο Κοσμά, ο Σχοινιάς… Μια ακόμη σημαντική για τον ελληνικό αθλητισμό εγκατάσταση βρίσκεται… υπό διάλυση και η Ομοσπονδία Κωπηλασίας ανέλαβε να σώσει την κατάσταση.

Παρότι το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά ανήκει στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα κι εκτός από τους κωπηλάτες χρησιμοποιείται και από άλλους φορείς, η ΕΚΟΦΝΣ ανέλαβε την πρωτοβουλία να επισκευάσει τον στίβο, ώστε να είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα αξιολόγησης στις αρχές Μαρτίου.

Ήδη τα συνεργεία τοποθετούν νέα συρματόσχοινα και μπαλάκια στις διαδρομές του στίβου, καθαρίζουν τα χόρτα και αποκαθιστούν ότι άλλες ζημιές έχουν προκληθεί από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα, προκειμένου να συνεχιστεί η προετοιμασία των Εθνικών ομάδων χωρίς προβλήματα.

Στα ξενοδοχεία οι αθλητές

Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν είναι το μοναδικό θέμα που απασχολεί τους υπεύθυνους του αθλήματος. Ένα άθλημα που σημειωτέον έχει χαρίσει στα γαλανόλευκα χρώματα μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η λειτουργία του ξενώνα αποτελεί ένα ακόμη «αγκάθι», με αποτέλεσμα Έλληνες, να μένουν σε ξενοδοχεία της περιοχής, ενώ αποστολές που επρόκειτο να επισκεφθούν τη χώρα για προπονήσεις ανέβαλαν το ταξίδι τους, θεωρώντας παράλογο να υπάρχει ξενώνας μέσα στο στίβο και να πρέπει καθημερινά να μετακινούνται πρωί – απόγευμα.

 

Για τους ίδιους λόγους ανεβλήθησαν τα προπονητικά κοινόβια τριών κωπηλατικών ομάδων (25-50 άτομα έκαστο) που εξέφρασαν το ενδιαφέρον να χρησιμοποιήσουν την Αθήνα για την προετοιμασία τους τον Μάρτιο & Απρίλιο μήνα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα