Τρία μετάλλια στο Τρακάι

Gazzetta team
Τρία μετάλλια στο Τρακάι

bet365

Η ελληνική κωπηλασία πανηγύρισε τρία ακόμη μετάλλια σε μεγάλη διοργάνωση, με τρία από τα πέντε πληρώματα που μετείχαν σε τελικούς στο Παγκόσμιο U23 να ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών.

Έξι συνολικά πληρώματα εκπροσώπησαν τα γαλανόλευκα χρώματα στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (15/7) στο Τρακάι της Λιθουανίας, πέντε από αυτά πέρασαν στους τελικούς των κατηγοριών τους και τρία κρέμασαν στο στήθος… μενταγιόν.

Τρία μετάλλια, διαφορετικής απόχρωσης, ήταν ο ελληνικός απολογισμός, με τον Σπύρο Γιάνναρο, να κατακτά το χρυσό στο σκιφ ελαφρών βαρών, τις Ελένη Διαμάντη-Κατερίνα Νικολαΐδου να τερματίζουν δεύτερες στο διπλό σκιφ και τον Διονύση Αγγελόπουλο να κατακτά την 3η θέση στο σκιφ.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές σε τελικούς, το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών με τους Γιώργο Κόνσολα - Νίκο Αφεντούλη και η δίκωπος άνευ με τους Απόστολο Λαμπρίδη - Κωνσταντίνο Χρηστομάνο, τερμάτισαν στην 6η θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα