Ντοπέ η Μόσκβινα

Gazzetta team
Ντοπέ η Μόσκβινα

bet365

Σαν τα... μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι περιπτώσεις ντόπινγκ στη Ρωσία και το νέο κρούσμα που σημειώθηκε είχε ως πρωταγωνίστρια την κολυμβήτρια Ξένια Μόσκβινα.

Όπως ανακοινώθηκε από τον ρωσικό οργανισμό κατά του ντόπινγκ (RUSADA) η 23χρονη κολυμβήτρια βρέθηκε θετική σε απαγορευμένες ουσίες, με την Ομοσπονδία Κολύμβησης της χώρας να την θέτει εκτός για ένα χρόνο. Η ποινή της μετράει από τις 26 Νοεμβρίου 2012.

Η Μόσκβινα έχει να επιδείξει σπουδαίες επιδόσεις στις διοργανώσεις της χειμερινής περιόδου, σε 25άρα πισίνα. Το 2009 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη στα 100μ ύπτιο, με ρεκόρ Ευρώπης (56.36), το οποίο διατηρεί στην κατοχή της μέχρι και σήμερα.

Μερικές ημέρες πριν δύο ακόμη Ρωσίδες, από το χώρο του στίβου, αποκλείστηκαν από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, λόγω ντόπινγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα