Έμειναν πίσω στο Κοτσαέλι

Gazzetta team
Έμειναν πίσω στο Κοτσαέλι

bet365

Μακριά από τις πρώτες θέσεις έμειναν οι Έλληνες κολυμβητές που λαμβάνουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων των μικρών κατηγοριών που διεξάγεται στο Κοτσαέλι της Τουρκίας και το Σάββατο (14/7) αγωνίστηκαν στα 5χλμ παίδων/κορασίδων.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Καστόρης κατέκτησε την 13η θέση σημειώνοντας επίδοση 1 ώρα, 02.51 ενώ ο Αντώνης Πούλιος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την κούρσα. Στις Κορασίδες, η Περσεφόνη Μοίρα τερμάτισε 17η με επίδοση 1 ώρα, 06.00.

Την Κυριακή (15/7) πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα αγωνίσματα των 3χλμ. Ομαδικό Εφήβων / Νεανίδων και Παίδων / Κορασίδων με τη συμμετοχή και των έξι Ελλήνων κολυμβητών. Είναι οι Έφηβοι / Νεάνιδες: Βαγγέλης Τσιραπίδης, Σωτήρης Κυροδήμος, Τριανταφυλλιά Διακουμάκου και οι Παίδες / Κορασίδες: Σταμάτης Καστόρης, Αντώνης Πούλιος και Περσεφόνη Μοίρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα