Δοκιμάζονται στο Άμστερνταμ

Gazzetta team
Δοκιμάζονται στο Άμστερνταμ

bet365

Ένα ακόμη δυνατό τεστ εν όψει των μεγάλων διοργανώσεων του καλοκαιριού θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν στην Ολλανδία ορισμένοι κολυμβητές μας, ανάμεσά τους ο Ανδρέας Βαζαίος και ο Στέφανος Δημητριάδης.

Συνολικά 28 θα είναι οι αθλητές που θα αγωνιστούν τις επόμενες μέρες στο διεθνές μίτινγκ του Άμστερνταμ, κάποιοι εκ των οποίων θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, καθώς σε λίγο καιρό ακολουθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στη συνέχεια οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

«Είμαι σε περίοδο προετοιμασίας και δεν έχω ξεκουραστεί από τους αγώνες. Συμμετέχω πιο πολύ για την εμπειρία. Άλλωστε δεν έχω κάτι να κυνηγήσω, αφού έχω πιάσει τα όρια για το Ευρωπαϊκό και τους Ολυμπιακούς», ήταν τα λόγια του Στέφανου Δημητριάδη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Και συμπλήρωσε, αναφερόμενος στο Ευρωπαϊκό και στο μεγάλο ραντεβού του Λονδίνου: «Δεν εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά και από το πώς θα κολυμπήσουν και οι άλλοι αθλητές. Θα προσπαθήσω να πετύχω ένα ατομικό ρεκόρ και από κει και πέρα ό,τι βγει. Για την Ολυμπιάδα ισχύει κάτι αντίστοιχο. Βέβαια πρόκειται για την πιο δύσκολη διοργάνωση. Θα βάλω τα δυνατά μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

«Στόχος η καλή παρουσία»

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του Ανδρέα Βαζαίου που τόνισε από την πλευρά του: «Κύριο μέλημά μου είναι να κάνω μια καλή εμφάνιση, και αν μπορέσω να διακριθώ. Δεν έχω θέσει ως στόχο κάποιο όριο, απλώς θέλω να μπω στην πισίνα και να αγωνιστώ, γιατί θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για μένα. Έχω στο μυαλό μου το Πανευρωπαϊκό, όπου θέλω να έχω και εκεί μία καλή παρουσία, και φυσικά αν υπάρξει κάποια διάκριση, όπως ένα μετάλλιο, θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα