Στην Αμερική Γιαννιώτης, Λυμπερτά
Η αρχή θα γίνει από το Σάντος της Βραζιλίας την προσεχή Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ενώ η συνέχεια θα δοθεί στην πόλη Βιέντμα της Αργεντινής το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου. Τους δύο παγκόσμιους πρωταθλητές μας θα συνοδεύσει ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Γέμελος.
«Η προετοιμασία στο Φον Ρεμό πήγε αρκετά καλά. Βγάλαμε καλή προπόνηση και είμαστε ικανοποιημένοι. Στόχος μου και στους δύο αγώνες είναι να βρίσκομαι στις πρώτες θέσεις. Είναι οι πρώτοι μου αγώνες μετά το Παγκόσμιο της Σαγκάης και θέλω να πάω καλά. Μεγάλος στόχος φυσικά της χρονιάς είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου», δήλωσε αρχικά ο Γιαννιώτης.
Και συμπλήρωσε: «Αυτοί οι δύο αγώνες όμως θα αποτελέσουν καλά τεστ και θα πρέπει να παρουσιαστώ σε καλή κατάσταση και να τα πάω καλά, για να έχω και ψυχολογική ώθηση ενόψει του Λονδίνου. Απ’ όσο γνωρίζω θα υπάρχουν καλές συμμετοχές, αρκετοί αθλητές από την πρώτη δεκάδα της Σαγκάης και πιστεύω να τα πάω καλά και να παρουσιαστώ σε καλή κατάσταση και δυνατός».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
