Φεύγει από τη Σιένα ο Μπράουν;

Φάνης Παναγιώτου
Φεύγει από τη Σιένα ο Μπράουν;

bet365

Ο Μπόμπι Μπράουν κάνει πράγματα και θαύματα με την φανέλα της Σιένα στην Euroleague, δεν αποκλείεται όμως να μην ολοκληρώσει τη χρονιά στην Τοσκάνη αλλά στο ΝΒΑ!

Αυτό τουλάχιστον μεταφέρει το Yahoo! Sports που αναφέρει πως τα οικονομικά προβλήματα της Σιένα (τα οποία την ανάγκασαν φέτος να μειώσει δραματικά το μπάτζετ της) είναι πιθανό να οδηγήσουν στο ΝΒΑ τον Μπράουν. Ο Αμερικανός γκαρντ σημειώνει περίπου 21 πόντους, μοιράζει 5.9 ασίστ ανά αγώνα στην Euroleague και δεν είναι λίγες οι ομάδες από την άλλη μεριά του Ατλαντικού που τον θέλουν στο ρόστερ.

Ο Μπράουν εξάλλου δεν είναι άγνωστος στον μαγικό κόσμο, καθώς έχει αγωνιστεί σε Κινγκς, Τίμπεργουλβς, Κλίπερς και Χόρνετς. Δεν αποκλείεται, επομένως, τα περιορισμένα οικονομικά της Σιένα, να κάνουν πιο εύκολο το έργο των ομάδων που θέλουν τον 28χρονο γκαρντ και σύντομα να δούμε τον Μπράουν στο ΝΒΑ.

Θυμίζουμε ότι στο τελευταίο παιχνίδι της Σιένα στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ο Αμερικανός ήταν ασταμάτητος, αφού σημείωσε συνολικά 41 πόντους!

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα