Ανακοίνωσε... αποχωρήσεις ο Μινούτσι

Gazzetta team
Ανακοίνωσε... αποχωρήσεις ο Μινούτσι

bet365

Η Σιένα της νέας σεζόν δεν θα θυμίζει σε τίποτα την ιταλική ομάδα που σάρωνε τα πάντα στο πέρασμα της τα τελευταία χρόνια και έφτανε σχεδόν κάθε χρόνο στο Final Four, κάτι που προανήγγειλε ο Φερνινάντο Μινούτσι.

Ο πρόεδρος της Μοντεπάσκι δήλωσε μετά την κλήρωση των ομίλων της Ευρωλίγκας πως «είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο. Η ομάδα δεν θα είναι ίδια, γιατί ακόμα χτίζεται. Θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι εάν έχουμε έναν καθοριστικό ρόλο στον όμιλο. Έχουμε μείνει πίσω. Μόνο τον Χάκετ αποκτήσαμε. Οι ΜακΚάλεμπ και Άντερσεν φεύγουν, ενώ υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μένουν ελεύθεροι, όπως οι Καουκένας και Λαβρίνοβιτς. Θα είναι μία καινούρια ομάδα, όπως είχα ανακοινώσει στο τέλος του πρωταθλήματος. Είχα πει την αλήθεια. Τώρα θα πρέπει να χτίσουμε το νέο σύνολο για το μέλλον. Πάνω σ’ αυτό δουλεύουμε».

Ο Ιταλός πρόεδρος ρωτήθηκε και για το εάν η ομάδα του έχει στο στόχαστρο της τους Κόλεμαν, Εζέ και Σανικίτζε και απάντησε πως «είναι τρεις παίκτες που μας αρέσουν. Ο Εζέ έφυγε από την Αρμάνι και μας ενδιαφέρει. Ο Σανικίτζε είναι ένας στόχος που κυνηγάμε καιρό. Ο Κόλεμαν είναι Αμερικανός, αλλά σίγουρα θα κάνουμε σωστές επιλογές. Πρώτα θέλουμε Ιταλούς παίκτες, μετά κοινοτικούς και τέλος Αμερικανούς».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα