Πρωταθλητής στα Laser ο Εφραιμίδης

Gazzetta team
Πρωταθλητής στα Laser ο Εφραιμίδης

bet365

«Έπεσε» στο Γύθειο η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Laser Rdl, με τον Πάνο Εφραιμίδη-Συνοδινό να κατακτά τον τίτλο σε άνδρες και εφήβους με 21 βαθμούς.

Η διοργάνωση διεξήχθη με τη συμμετοχή 50 αθλητών στις κατηγορίες ανδρών-εφήβων, με τον πρωταθλητή του ΝΟΒ να τερματίζει πρώτος στη γενική κατάταξη έπειτα από έξι ιστιοδρομίες, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον συναθλητή του Χάρη Μαυρογεώργη με 23 βαθμούς και στην τρίτη τον Κωνσταντίνο Νικολάκη του ΙΟΠΟΡ με 34 βαθμούς ποινής.

Οι δύο πρώτοι πήραν και τις αντίστοιχες θέσεις στην κατηγορία των εφήβων, με τρίτο τον Γιάννη Χριστοφή του ΝΑΟΕΛΛ.Ιππόκαμπος.

Πρώτοι οι αδελφοί Καββά στα 420

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται στην Πάρο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 420, με τα αδέλφια Αλέξανδρο και Γιώργο Καββά να είναι επικεφαλής της γενικής κατάταξης, έπειτα από πέντε ιστιοδρομίες με 6 βαθμούς. Στους αγώνες μετέχουν συνολικά 39 σκάφη, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Μ. Ζενετζιδάκης-Β. Κοντάκης του Ολυμπιακού με 9 βαθμούς και στην τρίτη οι Γ. Ανδρέου – Κ. Μπαρτζής του ΙΟΠΟΡ με 12 βαθμούς ποινής.

 

Τελευταία Νέα