«Έπεσε» τρίτος ο Κοκκαλάνης

Gazzetta team
«Έπεσε» τρίτος ο Κοκκαλάνης

bet365

Μάχη για να διατηρηθεί μέσα στις πρώτες θέσεις που οδηγούν σε ένα μετάλλιο δίνει στη Βραζιλία, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RSX, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, ο οποίος «έπεσε» από την πρώτη στην τρίτη θέση.

Εξαιρετική η εμφάνιση από τον Έλληνα πρωταθλητή μας στις πέντε πρώτες ιστιοδρομίες, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Με δύο έβδομες θέσεις και μια 13η (την «πέταξε») βρέθηκε από την κορυφή στην 3η θέση με 28 βαθμούς ποινής, έπειτα από 8 ιστιοδρομίες.

Ο Κοκκαλάνης ισοβαθμεί με τον Πολωνό Πιότρ Μίσκα, ενώ στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης με 15 βαθμούς είναι ο Ολλανδός Ντόριαν Φαν Ρίσελμπεργκ. Δεύτερος είναι ο Βρετανός Νικ Ντέμπσεϊ με 21 βαθμούς ποινής.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα