Και τα Star στο Λονδίνο
Το ελληνικό δίδυμο κατέκτησε την 8η θέση στη διοργάνωση και βρέθηκαν μέσα στην προνομιούχο τετράδα των χωρών που έπαιρναν τα τελευταία εισιτήρια, μαζί με τις Δανία, Νέα Ζηλανδία, Κροατία, αφήνοντας παράλληλα εκτός Ολυμπιακών Αγώνων Ισπανία και Αυστρία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι οι 5οι συνεχόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα λάβει μέρος ο Αιμίλιος Παπαθανασίου.
Παγκόσμιοι πρωταθλητές αναδείχτηκαν οι Βραζιλιάνοι Ρόμπερτ Σέιντ, Μπρούνο Πράντα, το ασημένιο μετάλλιο κατάκτησαν οι Βρετανοί Πέρσι, Σίμσον και το χάλκινο οι Δανοί Χέστμπραεκ, Όλεσεν.
Το δεύτερο ελληνικό πλήρωμα, με τους Γιώργο Βογιατζή, Στυλιανό Κυριακίδη κατέλαβε την 45η θέση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
