Έτοιμη να «σκουπίσει» τη Χάποελ η Μακάμπι!

Έτοιμη να «σκουπίσει» τη Χάποελ η Μακάμπι!

Gazzetta team
Έτοιμη να «σκουπίσει» τη Χάποελ η Μακάμπι!

bet365

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε της συμπολίτισσας Χάποελ εκτός έδρας με 85-72, έκανε το 2-0 στη σειρά και χρειάζεται άλλη μια νίκη για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση των playoffs.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πάτησε γκάζι στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα αφού είναι χαρακτηριστικό ότι το ματς ματς πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι το 35'. Όμως ένα ξέσπασμα που ξεκίνησε από δύο σερί τρίποντα του Σκότι Ουίλμπεκιν άλλαξαν άρδην την εικόνα του αγώνα.

Η Μακάμπι πραγματοποίησε ένα επιμέρους 18-6 από το 35' έως και το τέλος του αγώνα με αποτέλεσμα να κάνει το 2-0 στη σειρά και να είναι έτοιμη να... σκουπίσει τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζέικ Κοέν με 21 πόντους και 8/11 εντός παιδιάς, ενώ ο Σκότι Ουίλμπεκιν πρόσθεσε άλλους 19 πόντους με 4/10 τρίποντα και 4 ασίστ. Διψήφιο αριθμό πόντων είχαν επίσης οι Ζούσμαν (15π., 4/5 τρίποντα) και Ταρίκ Μπλακ (5/6 δίποντα).

Για τους γηπεδούχους, ο Ντάγκλας τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 37-38, 57-57, 72-85

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα