Όλοι στο πλευρό του Μάικλ

Όλοι στο πλευρό του Μάικλ

Όλοι στο πλευρό του Μάικλ

bet365

Η σεζόν για τον Πιτ Μάικλ τελείωσε πρόωρα, καθώς υπέστη ξανά πνευμονική εμβολή κι άπαντες στην Μπαρτσελόνα κι όχι μόνο είναι στο πλευρό του.

Ο φόργουορντ των Καταλανών όπως τον Φεβρουάριο του 2011, υποφέρει από πνευμονική εμβολή κι όλοι οι συμπαίκτες του είναι σοκαρισμένοι.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο τόνισε πως το πιο σημαντικό είναι να γίνει καλά κι ελπίζει στο τέλος της σεζόν να του αφιερώσουν κάποιο τίτλο: «Είναι μεγάλο πλήγμα γιατί είναι ένας παίκτης που το κενό του δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Φυσικά το σημαντικό είναι να γίνει καλά. Χάσαμε έναν παίκτη με μεγάλο χαρακτήρα, που πάντα προπονείται σκληρά. Θα μας λείψει. Όλοι θέλουμε να αφιερώσουμε κάποιον τίτλο στον Πιτ».

«Ο Πιτ είναι πολύ σημαντικός παίκτης και το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να είμαστε ενωμένοι και να κοιτάξουμε μπροστά», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Έραζεμ Λόρμπεκ.

«Ο Πιτ Μάικλ είναι το καλύτερο τριάρι τα τελευταία 6-7 χρόνια. Είναι μεγάλο πλήγμα για την ομάδα», ήταν τα λόγια του Βίκτορ Σάδα.

Ο Ρίκι Ρούμπιο, πρώτην συμπαίκτης του Πιτ Μάικλ και νυν παίκτης των Τίμπεργουλβς έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter: «Είναι γεννημένος νικητής. Είναι από τους καλύτερους παίκτες που είχα την τιμή να παίξω. Ελπίζω να σε δω σύντομα στο παρκέ».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα