Ο Σάρας με την Μπαρτσελόνα (pic)
Η μεγάλη επιστροφή του Σαρούνας Γιασιβίτσιους στην Μπαρτσελόνα είναι πραγματικότητα. Ο Λιθουανός πρώην άσος του Παναθηναϊκού ξεκίνησε προπονήσεις με τους «Μπλαουγκράνα» και δείχνει την ικανοποίηση του στην πρώτη του φωτογραφία με το μπλουζάκι της νέας του ομάδας.
Ο Σάρας μαζί με τους υπόλοιπους αδειούχους λόγω Ολυμπιακών Αγώνων -Κάρλος Ναβάρο, Βίκτορ Σάδα, Μαρσελίνιο Χουέρτας, Τζο Ινγκλς- πέρασε το πρωί της Δευτέρας από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα αρχίσει προπονήσεις.
Δείτε την φωτό:
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

