Ενθουσιασμένος ο Κατσικάρης

Gazzetta team
Ενθουσιασμένος ο Κατσικάρης

bet365

Ο Φώτης Κατσικάρης αποθέωσε τη διοίκηση της Μπιλμπάο, δήλωσε ενθουσιασμένος με τις κινήσεις που έγιναν και εξήγησε πως οι Βάσκοι θα παίξουν και φέτος ελκυστικό μπάσκετ.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις κινήσεις που έγιναν. Βαζίδουμε σε ένα νέο πλάνο και είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό γιατί η ομάδα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν δυνατή. Οι άνθρωποι της διοίκησης έκαναν εκπληκτική δουλειά,κινήθηκαν γρήγορα και αποκτήσαμε όλους τους παίκτες που θέλαμε πραγματικά» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός και στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «Δεν θέλαμε πολλές αλλαγές, θέλαμα να διατηρήσουμε το βασικό κορμό και γι' αυτό κινηθήκαμε γρήγορα. Πέρσι πήραμε παίκτες με εμπειρία, αλλά φέτος αποκτήθηκαν κυρίως νεαροί σε ηλικία παίκτες. Ελπίζω να πάμε καλά και να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας.Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίζει ελκυστικό μπάσκετ, θα έχει τον έλεγχο του ρυθμού των αγώνων και ελπίζουμε να πετύχουμε περισσότερες νίκες σε σχέση με πέρσι».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πίλεπιτς, ο Έλληνας τεχνικός των Βάσκων τόνισε πως «περιμένουμε πολλά από αυτόν. Αλλά στην αρχή θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και το ξέρουμε». Ο Φώτης Κατσικάρης ρωτήθηκε και για τον Κώστα Βασιλειάδη, αλλά και για τον οποιο ρόλο θα έχει ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ τη νέα σεζόν στην ομάδα.«Ο Κώστας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά το καλοκαίρι, είναι ενθουσιασμένος, σε εκπληκτική κατάσταση και έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη, κάτι φυσικά που με ικανοποιεί απόλυτα».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα