Είπε «ναι» στην Μπαρτσελόνα ο Σάρας!

Φάνης Παναγιώτου
Είπε «ναι» στην Μπαρτσελόνα ο Σάρας!

bet365

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό για χάρη της Μπαρτσελόνα, με το gazzetta.gr να σας έχει ενημερώσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το θέμα από την Δευτέρα.

Ο Λιθουανός άσος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Βαρκελώνης για συμβόλαιο ενός έτους και επιστρέφει στην Βαρκελώνη έπειτα από 9 χρόνια.

Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά για το μέλλον του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την Δευτέρα με τίτλο: «Αποχαιρέτα τον Σάρας που χάνεται...», όπου γράφτηκε στο ρεπορτάζ πως προτεραιότητα του Σάρας είναι η Μπαρτσελόνα.

Τελικά, το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε με τον 36χρονο άσο να αποφασίζει να αποδεχθεί την πρόταση των «Μπλαουγκράνα» και όχι εκείνη της Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο «Σάρας» πέρασε μια τριετία στην ομάδα της Μπαρτσελόνα και μετά το ΝΒΑ, την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Φενερμπαχτσέ, την Λιέτουβος Ρίτας και φυσικά τον Παναθηναϊκό, επιστρέφει στα 36 του χρόνια στην Βαρκελώνη.

Ο Γιασικεβίτσιους είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό λόγω του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και του μεγαλύτερου μέρους του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και φυσικά σχεδόν όλων των παίκτων που αποτελούσαν το ρόστερ των επιτυχιών τα τελευταία χρόνια.

Με τους «Μπλαουγκράνα» ο Σάρας κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Ισπανίας και την Ευρωλίγκα το 2003. Με τον Παναθηναϊκός φέτος μέτρησε 7.2 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 2.5 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα, ενώ μετά την φυγή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αρνήθηκε την πρόταση του «τριφυλλιού» να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Με δηλώσεις του σε λιθουανικά Μέσα, ο εκπρόσωπος του «Σάρας», Στέφανο Λουπατέλι, που σε προ ημερών επικοινωνία με το gazzetta.gr είχε τονίσει πως δεν υπάρχει θέμα «Ματσιούλις» για τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως ο παίκτης δεν έχει υπογράψει στη Μπαρτσελόνα ή κάπου αλλού.

«Δεν έχει υπογράψει ακόμα σε καμία ομάδα. Δε μπορώ να σας πω αν είναι κοντά σε συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα. Αλλά δεν έχει υπογράψει» είπε αρχικά, αν και πρόσθεσε πως «θα φύγει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με συμβόλαιο». Κι όποιος θέλει τον πιστεύει...

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα