Παρουσίαση στη... Μύκονο

Gazzetta team
Παρουσίαση στη... Μύκονο

bet365

Ο Νίκος Ζήσης απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο μαζί με τον κουμπάρο του Βασίλη Σπανούλη, αλλά ξέκλεψε λίγο χρόνο και... παρουσιάστηκε για λογαριασμό της Μπιλμπάο.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Βάσκων για τον Φώτη Κατσικάρη και την πρώτη του παρουσία στo ισπανικό πρωτάθλημα, για την Εθνική ομάδα, αλλά και τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Ζήσης για...

Τον Φώτη Κατσικάρη και το ισπανικό πρωτάθλημα

«Γνωρίζω πολύ καλά τον Φώτη Κατσικάρη και ήταν πολύ σημαντικός λόγος για να υπογράψω στην Μπιλμπάο. Η απόφαση μου βασίστηκε στη σχέση που έχουμε. Μίλησα επίσης με τους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους και ήταν πολύ θετικοί. Ήθελα επίσης κάποια στιγμή να αγωνιστώ στο ισπανικό πρωτάθλημα και τώρα ήρθε η ώρα. Η Μπιλμπάο δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση της ACB όμως πιστεύω πως θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα».

Την έναρξη της προετοιμασίας

«Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω προπονήσεις στην Μπιλμπάο. Είναι μία ομάδα με μέλλον και πλάνο και πολύ καλή οργάνωση. Για μένα είναι ένα έξτρα κίνητρο να αγωνίζομαι σε ένα σύλλογο που ακόμα δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ελπίζω να έχουμε καλή τύχη και να το καταφέρουμε, εγώ πάντως θα παίξω έχοντας αυτό το στόχο στο μυαλό μου».

Το τι γνωρίζει για τη Μπιλμπάο

«Η Μπιλμπάο είναι μία νέα ομάδα που έχει εμπειρία πολλών χρόνων στην ACB. Έκανε δύο εξαιρετικές χρονιές, πέρυσι έφτασε στους τελικούς του πρωταθλήματος και φέτος στα προημιτελικά της Euroleague, κάτι που είναι εξαιρετικό κατά τη γνώμη μου».

Τους στόχους του με τους Βάσκους

«Είναι αλήθεια ότι η ομάδα έχει αλλάξει πολύ. Σχεδόν οι μισοί παίκτες είναι καινούριοι. Όμως θα βρισκόμαστε όλοι εκεί από την αρχή της προετοιμασίας κάτι πολύ θετικό τόσο για τον προπονητή όσο και για την ομάδα. Αυτό νομίζω θα μας βοηθήσει».

Την Εθνική ομάδα

«Εγώ προσωπικά τα τελευταία οκτώ, εννέα χρόνια δεν είχα την ευκαιρία να βρίσκομαι από την αρχή της προετοιμασίας με την ομάδα μου λόγω των υποχρεώσεων που είχα με την Εθνική ομάδα. Είναι κρίμα που δεν θα βρισκόμαστε στους Ολυμπιακούς όμως από την άλλη μπορώ να ξεκινήσω δουλειά από την αρχή με την ομάδα μου και αυτό είναι πολύ θετικό».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα