Πάει Μάλαγα ο Σιμόν

Gazzetta team
Πάει Μάλαγα ο Σιμόν

bet365

Ναι μεν φαίνεται να χάνει τον Ρόκο Ούκιτς, ωστόσο ο Γιάσμιν Ρέπεσα εισηγήθηκε την απόκτηση του Κρούνοσλαβ Σιμόν ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με την Ουνικάχα Μάλαγα.

Στην Κάχα Λαμποράλ καταλήγει όπως όλα δείχνουν ο Ρόκο Λένι Ούκιτς αλλά ο Ρέπεσα (που ήθελε τον παίκτη μαζί του) δεν κάθησε με σταυρωμένα τα χέρια και απέκτησε έναν άλλο συμπατριώτη του. Ο λόγος για τον Κροάτη γκαρντ Κρούνοσλαβ Σιμόν, ο οποίος έφτασε σε συμφωνία με την Ουνικάχα Μάλαγα για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα (1+1)

Πέρσι ο Σιμόν έπαιξε στην ΚΚ Ζάγκρεμπ (πριν την απόκτηση του Έϊσι Λο το όνομα του είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό) και στην Ευρωλίγκα μέτρησε 13,4 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αναμέτρηση.

Η Μάλαγα κληρώθηκε σε όμιλο με τις Μπαρτσελόνα, Άλμπα Βερολίνου, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πρόκομ και Σαλόν Σαονέ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα