Επέστρεψε ο... ευτυχισμένος Ρούντι

Gazzetta team
Επέστρεψε ο... ευτυχισμένος Ρούντι

bet365

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ρούντι Φερνάντεθ. Ο Ισπανός γκαρντ ανακοινώθηκε από τη «βασίλισσα» και δήλωσε ευτυχισμένος που επιστρέφει στη Μαδρίτη.

Ο Ισπανός σούπερ σταρ αγωνίστηκε πέρσι για τρεις μήνες στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε στις ΗΠΑ μιας και έληξη το lockout. Από τότε, όμως, είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως είχε συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για νέα συνεργασία. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και... επίσημα την Τετάρτη (4/7) όπου η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 27χρονου γκαρντ.

«Γνωρίζω το ισπανικό πρωτάθλημα και το ρόλο που θα έχω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα συνεχίσω να δουλεύω και βελτιώνομαι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει ψηλά», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς και πρόσθεσε πως «επιστρέφω στη Μαδρίτη όπου και θα μείνω τα προσεχή τρία χρόνια. Είμαι χαρούμενος για αυτό. Το διάστημα που αγωνίστηκα στη Ρεάλ πέρυσι ένιωσα αγαπητός. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τη νέα μου ομάδα και φυσικά την Euroleague. Ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους ήθελα να αγωνιστώ στην Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα