«Βολές» Τάνιεβιτς σε FIBA
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google «Βολές» στην FIBA Europe αναφορικά με το σύστημα διεξαγωγής του πρόσφατου Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, «έριξε» ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας υποστηρίζει ότι η ομάδα του... αδικήθηκε στα πολωνικά παρκέ, καθώς δεν είχε τις ίδιες μέρες ξεκούρασης με άλλους αντιπάλους της, κατά την διάρκεια της διοργάνωσης.
Ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας για τα αίτια του πρόωρου... τέλους της παρουσίας των γειτόνων, στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, τόνισε: «Δεν ήταν δίκαιο το σύστημα για όλες τις ομάδες. Η Ελλάδα έπαιξε με εμάς, έχοντας δύο ημέρες οφ. Παράλληλα σε μία τόσο επίπονη διοργάνωση, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν επιτρέπεται από τις ομάδες να έχουν 14 παίκτες στην σύνθεσή τους. Στο ποδόσφαιρο δηλαδή γιατί κάθε Εθνική μπορεί να έχει 24 παίκτες...;».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
