Είπε... ξείπε !
Μπόρα ήταν και ... πέρασε από ότι φαίνεται η χτεσινή αντίδραση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τον πάγκο της «Ένωσης», όπως φέρεται να είχε δηλώσει εκνευρισμένος στους παίκτες του, μετά την τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα. Ο«Ντούσκο είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Νίκο Θανόπουλο στα γραφεία της ΠΑΕ όπου δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις, παρουσία του γενικού αρχηγού Βασίλη Δημητριάδη. O Mπάγεβιτς ήταν ακόμα εκνευρισμένος αλλά οι δύο συνομιλητές του, λειτούργησαν πυροσβεστικά και τον ηρέμησαν. Στη συνέχεια, ο Μπάγεβιτς αναχώρησε από τα γραφεία, πήγε στην προπόνηση και γύμνασε κανονικά τους παίκτες.
Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζεται τι έγινε με τον Μπάγεβιτς, δηλώνει εξοργισμένη για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από τη διαιτησία και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τη Σούπερ Λίγκα ο Νίκος Θανόπουλος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα πριν την πρωινή προπόνηση συνάντηση μεταξύ του προέδρου κ.Νίκου Θανόπουλου, του προπονητή κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς και του γενικού αρχηγού της ομάδας κ.Βασίλη Δημητριάδη.
Στη συνάντηση που διήρκησε περίπου μία ώρα, ο προπονητής εξέφρασε τη δικαιολογημένη αγανάκτησή του σε σχέση με αυτά που έγιναν στην Ξάνθη και που είδε όλος ο κόσμος. Τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του μετά τη λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια της ομάδας, ήταν απόρροια της απογοήτευσης της στιγμής και ουδέποτε τέθηκε θέμα παραίτησής του.
Αποφασίστηκε η ομάδα να συνεχίσει την προσπάθειά της ενωμένη, ενάντια σε οποιεσδήποτε εξωαγωνιστικές δυσκολίες. Όλοι καταλαβαίνουν και δικαιολογούν την αγανάκτηση και απογοήτευση του κόσμου, αλλά η δύσκολη αυτή στιγμή μπορεί να ξεπεραστεί μόνο με τη στήριξη των φιλάθλων μας.
Ο πρόεδρος και η διοίκηση είναι εξοργισμένοι με τα συνεχόμενα και καθ’ υποτροπή επαναλαμβανόμενα και εξόφθαλμα λάθη, που πάντα γίνονται εναντίον της ΑΕΚ και σε κρίσιμο χρονικό σημείο του αγώνα. Προφανώς σκοπό έχουν να τη βγάλουν από πολύ νωρίς εκτός στόχων για να μην ενοχλεί… Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο μας και τη βελτίωση της ποιότητάς του, για την οποία ευαγγελιζόμαστε, να μετατρέπεται το πρωτάθλημα σε κούρσα για δύο, όπου οι υπόλοιποι θα παίζουν απλώς το ρόλο του κομπάρσου.
Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Νίκος Θανόπουλος πρόκειται να ζητήσει άμεση συνάντηση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο, ενώ όσον αφορά τη Super League και τον θεσμικό ρόλο που κατέχει σε αυτή, θα ανακοινώσει την απόφασή του τις επόμενες μέρες και αφού πρώτα συζητήσει με τους αρμόδιους τις θεσμικές διαδικασίες, δεδομένου ότι η Super League είναι συνεταιρισμός των ομάδων.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
