Τελευταία ευκαιρία για τα Gazzetta Awards!

Τελευταία ευκαιρία για τα Gazzetta Awards!

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ολοκληρώνεται η ψηφοφορία για τα Gazzetta Awards, η συμμετοχή είναι πάρα πολύ μεγάλη και έχεις ακόμα την ευκαιρία να ψηφίσεις για τους καλύτερους της χρονιάς!

Τελευταία ευκαιρία για τα Gazzetta Awards!

Στην αυλαία του 2015 το gazzetta σε προσκάλεσε να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής που δημιουργήθηκε ποτέ και να αναδείξεις τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για την χρονιά που φεύγει!

Τα gazzetta awards 2015 θα απονεμηθούν στα πρόσωπα της χρονιάς, δηλαδή στον αθλητή, την αθλήτρια, την ομάδα και τον προπονητή που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του κορυφαίου αθλητικού site.

Μαζί με όλους εσάς την ψήφο τους θα δώσουν και τα μέλη μιας κριτικής επιτροπής που αποτελείται από σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους και προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού.

Ηδη φτάνουμε στο τέλος και έχετε λίγες ώρες διορία ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής για να επιλέξετε τους κορυφαίους της χρονιάς ανά κατηγορία. Τους παρουσιάζουμε όλους με τεκμηρίωση της υποψηφιότητάς τους και σου δίνουμε τον λόγο. Εσύ αποφασίζεις για ένα από τα βαρύτερα βραβεία που μπορεί να πάρει ένας αθλητής στη διάρκεια της καριέρας του: το βραβείο της εκτίμησης και του σεβασμού της κοινωνίας των Ελλήνων φιλάθλων.

Για να πάρετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

 

Best of internet