Τα gazzetta awards του Θόδωρου Ζαγοράκη

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Τα gazzetta awards του Θόδωρου Ζαγοράκη

bet365

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης ψηφίζει στα βραβεία του Gazzetta και επιλέγει τους κορυφαίους του 2015. Ιδού οι επιλογές του αρχηγού της πρωταθλήτριας εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου το 2004!

Ο πρώην «κάπτεν» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έκανε τις επιλογές του σε γαλανόλευκο φόντο αν και πιστεύει ότι κι άλλοι αθλητές, αθλήτριες ή ομάδες διακρίθηκαν μέσα στο 2015.

Όμως, η επιλογή είναι μία γι’ αυτό και ο Θόδωρος Ζαγοράκης κατέληξε στους…

«Από τους άνδρες θα επιλέξω τον Λευτέρη Πετρούνια αν και στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ ακόμη και στο βόλεϊ υπήρξαν σημαντικές προσωπικότητες. Όμως, ο Ελληνας πρωταθλητής στους κρίκους ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακός μέσα στο 2015.Μιλάμε για ένα ατομικό άθλημα, που χρειάζεται τεράστια αφοσίωση και προσήλωση στον στόχο. Και οι διαδοχικές επιτυχίες, τα χρυσά μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις, δείχνουν την σταθερότητα και την μεγάλη αξία του».

Όσο για τις γυναίκες; «Η Νικόλ Κυριακοπούλου υπήρξαν στιγμές μέσα στη χρονιά, που πέταξε στους αιθέρες. Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά και την πρώτη θέση στο Diamond League φανερώνει τη δυναμική και την προοπτική που έχει για τα επόμενα χρόνια».

Στην κατηγορία «Ομάδα της Χρονιάς» η επιλογή ήρθε δίχως δεύτερη σκέψη: Εθνική ομάδα ανδρών πόλο. Η εξήγηση; «Η ομάδα πόλο είναι συνεπής εδώ και πάρα πολλά χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις, πιστή στα ραντεβού με τα μετάλλια. Μας χάρισε τεράστιες επιτυχίες, ενώ το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήρθε από εκεί που κανείς μας δεν το περίμενε. Κι αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία των παιδιών της εθνικής ομάδας πόλο».

Τέλος για προπονητή της χρονιάς η επιλογή του Θόδωρου Ζαγοράκη είναι ο Γιάννης Καλμαζίδης. «Όχι μόνο για το νταμπλ που κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ μέσα στο 2015, αλλά κυρίως γιατί κατάφερε να φέρει 10.000 κόσμο σ’ έναν αγώνα βόλεϊ, για τη δουλειά που έκανε στην εθνική ομάδα των γυναικών, αλλά και για το γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ κατάλαβαν το λάθος που έκαναν και τον έφεραν πίσω στον πάγκο της ομάδας…».

Για να πάρετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards