«Έφυγε» ο θρύλος Roddy Piper (vid)

Νίκος Ρόλλας
«Έφυγε» ο θρύλος Roddy Piper (vid)

bet365

Μετά τον Dusty Rhodes ακόμη ένας θρύλος του WWE έφυγε από την ζωή, με τον χώρο της επαγγελματικής πάλης να θρηνεί την απώλεια του «Rowdy» Roddy Piper.

Νέο... χτύπημα για το WWE. Στις 11 Ιουνίου ήταν η απώλεια του Dusty Rhodes και τώρα του «Rowdy» Roddy Piper. Ενός superstar που συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων τους είδους, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην απογείωση της επαγγελματικής πάλης την δεκαετία του '80.

Ο γεννημένος στις 17 Απριλίου του 1954 στον Καναδά, Roderick George Toombs, όπως είναι το όνομά του, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις σχετικά με τα αίτια του θανάτου, να μιλούν για καρδιακή προσβολή.

Βέβαια, αυτή δεν ήταν και η μοναδική περιπέτεια υγείας... Το 2006 το WWE είχε ανακοινώσει πως πάσχει από λέμφωμα, ένας είδος καρκίνου δηλαδή που προέρχεται από τα λεμφοκύτταρα. Η μαχητική του καρδιά και η φαρμακευτική θεραπεία που πήρε, τον βοήθησαν να βγει νικητής και από αυτό τον αγώνα, με αποτέλεσμα να επιστρέψει και πάλι στα ρινγκ, μέχρι και το 2011 που αποσύρθηκε...



Μέχρι και τώρα όμως αποτελούσε μέλος της μεγάλης οικογένειας του WWE, έχοντας μπει στο Hall Of Fame το 2005 μαζί με τον Hulk Hogan (ήταν πρωταγωνιστές στο Main Event της Wrestlemania I), με τον οποίο είχαν από τις επικές κόντρες πριν από περίπου 30 χρόνια. Χαρακτηριστικό της «κληρονομιάς» που έχει αφήσει ως προσωπικότητα στον χώρο των δυναμικών αθλημάτων είναι το γεγονός οτι η κορυφαία MMAer αυτή τη στιγμή, Ronda Rousey, είχε ζητήσει την άδειά του για να χρησιμοποιεί το προσωνύμιο «Rowdy», με τον Piper να τις δίνει το ΟΚ.


Φυσικά, όπως κάνει πάντα το WWE σε τέτοιες περιπτώσεις, το Raw που θα γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας, θα είναι αφιερωμένο στον Roddy Piper και αναμένεται να ξεκινήσει, με όλους τους Superstars να είναι στην είσοδο του γηπέδου κρατώντας ενός λεπτού σιγά στη μνήμη του..
 

Τελευταία Νέα