Πέτρος Mπουκοβίνας: «Η εθνική ομάδα παλεύει μόνη της»

Πέτρος Mπουκοβίνας: «Η εθνική ομάδα παλεύει μόνη της»

Ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας, Πέτρος Μπουκοβίνας

bet365

Στην επόμενη ημέρα της εθνικής ομάδας αναφέρθηκε ο τερματοφύλακας, Πέτρος Μπουκοβίνας μετά τον αποκλεισμό από την τελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η εθνική ομάδα χάντμπολ ανδρών δεν τα κατάφερε στο Αϊντχόφεν, γνώρισε την ήττα με 31-25 από την Ολλανδία, η οποία με συνολικό σκορ 58-56 πήρε την πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2025.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Ιανουάριο έδωσε το «παρών» για πρώτη φορά σε τελική φάση του Euro, τώρα δεν μπόρεσε να επιστρέψει έπειτα από 20 χρόνια σε τελική φάση παγκοσμίου πρωταθλήματος, χάνοντας την ευκαιρία.

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας είχε 13 επεμβάσεις σε 43 σουτ στον επαναληπτικό αγώνα των πλέι οφ με την Ολλανδία, όμως το ζητούμενο δεν ήρθε.

Ο διεθνής τερματοφύλακας, σε δηλώσεις του στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ, αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα, όσο και στην επόμενη ημέρα της εθνικής ομάδας, λέγοντας:«Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Κάναμε λάθη που δεν έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ στον έμμεσο αιφνιδιασμό και είχαμε νευρικότητα χωρίς λόγο. Ήταν ένα κακό παιχνίδι σε μία κρίσιμη στιγμή για εμάς, την ομάδα και το ελληνικό χάντμπολ.

Η ομάδα παλεύει μόνη της, οι παίκτες το τιμ, με τις γνωριμίες που έχουμε και λίγα άτομα από την Ομοσπονδία.

Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους με τεχνογνωσία να ασχολούνται με την Εθνική. Οργανωτικά πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα πράγματα. Πρέπει όλοι να γίνουμε καλύτεροι, αυτό πρέπει να ξεκινήσει από αύριο, να έχουμε όλοι υγεία, να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας ψυχικά και σωματικά. Στην Εθνική δεν είναι κανείς χαριστικά, ανεξαρτήτου ηλικίας, όσοι αξίζουν, βρίσκονται στην ομάδα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα