Προβάδισμα στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Προβάδισμα στην ΑΕΚ

bet365

Λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη «μάχη» μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου και η Ένωση έχει με το μέρος της τα προγνωστικά. Την Παρασκευή (16/3) η συνέντευξη Τύπου.

Οι δύο «Δικέφαλοι» θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν το απόγευμα του Σαββάτου (17/3, 17:15) στο κλειστό της Πάτρας, με τους… ειδικούς του αθλήματος να δίνουν τον πρώτο λόγο στην ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ έχει προβάδισμα, διότι είναι πιο δεμένη σαν ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο πάγκο, ενθουσιασμό και πιστεύω περισσότερο άγχος. Τα παιχνίδια χρειάζονται ηρεμία νηφαλιότητα ψυχραιμία. Εκείνο το παιχνίδι που έχει μείνει είναι ο τελικός Φίλιππος Βέροιας- Σχολές Ξυνή που κρίθηκε στα πέναλτι μετά από δύο παρατάσεις και πρωταγωνιστή του τερματοφύλακα Μπάμπη Προδρομίδη», σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ, ο Τάσος Δανήλος, ένας από τους κορυφαίου του χάντμπολ.

Ίσες πιθανότητες δίνει και στις δύο ομάδες ο προπονητής του Αθηναϊκού, Στέφανος Καραλής, ο οποίος τόνισε πάντως, ότι ο Μπακαούκας θα είναι από τα πρόσωπα που θα κάνουν τη διαφορά. «Οι πιθανότητες είναι 50-50. Θα μετρήσει η ηρεμία. Ο ΠΑΟΚ έχει οργανωμένο σύνολο, ενώ η ΑΕΚ έχει έμπειρους παίκτες, καλή άμυνα και έναν Χριστόφοφο Μπακαούκα που δίνει παλμό», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανακοινώθηκε, η συνέντευξη Τύπου του 30ου τελικού του κυπέλλου Ελλάδος Λουξ μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα λάβει χώρα την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 στις 14:00 στο ξενοδοχείο «Astir» της Πάτρας. Το παρών θα δώσουν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, των τοπικών διοργανωτών, του χορηγού ονομασίας και των δύο φιναλίστ.

Συγκέντρωση προπονητών στην Πάτρα

Ανήμερα του τελικού, ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥ.Π.Χ.Ε.) θα πραγματοποιήσει από τις 11 το πρωί ως τις 13:00 ενημερωτική συγκέντρωση προπονητών στο Ξενοδοχείο «Αstir», σε συνεργασία με την ΟΧΕ και την οργανωτική επιτροπή διεξαγωγής του Κυπέλλου ανδρών.

Θα μιλήσουν ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Κρανάκης με θέμα: Εθνικές ομάδες ανδρών σήμερα και τα επόμενα βήματα, ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Βαρελτζής με θέμα: Διαμόρφωση προτάσεων για την καλύτερη συνεργασία και επιμόρφωση των προπονητών (κοινή γλώσσα) και ο υπεύθυνος συντονιστής ανάπτυξης κ. Ιατρούδης με θέμα: Η βελτίωση των παικτών μας είναι ραγδαία μέχρι και την 2η χρονιά Παίδων όπως επίσης ραγδαία είναι και η πτώση τους μέχρι την 2η χρονιά Εφήβων. Το πρόβλημα είναι μόνο κοινωνικής προέλευσης και σχολικού εκπαιδευτικού συστήματος ή πηγάζει και από την προπονητική διαδικασία και προγραμματισμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα