MVP ο Κουλούρης

Gazzetta team
MVP ο Κουλούρης

bet365

Ο Ευγένιος Κουλούρης της ΑΕΚ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής στην Α1 χάντμπολ των ανδρών, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του επί του Αερωπού.

Ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν από τους πρωταγωνιστές της εύκολης, αλλά πολύ σημαντικής νίκης (34-19) της Ένωσης στην Έδεσσα, ένα αποτέλεσμα που έδωσε τη δυνατότητα στους Πρωταθλητές Ελλάδας να μειώσουν τη διαφορά τους στους πέντε βαθμούς από τον πρωτοπόρο Διομήδη (είχε ρεπό).

«Η άμυνά μας ήταν εξαιρετική. Η επιτυχία ενός τερματοφύλακα ανήκει στην άμυνα και σε όλη την ομάδα. Στο πρωτάθλημα ο Διομήδης Άργους έχει κάνει πολύ καλή πορεία, έχοντας χάσει μόνο ένα βαθμό. Ωστόσο εμείς δεν τα παρατάμε, είμαστε έτοιμοι σε ενδεχόμενη απώλεια βαθμού ή βαθμών από τον κύριο αντίπαλό μας, να κάνουμε την τελική μας αντεπίθεση», σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο Κουλούρης.

Αναφερόμενος στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο πορτιέρο της ΑΕΚ είπε: «Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το ματς. Οι δύο ομάδες έχουν από 50% πιθανότητες και θα κριθεί στο ποια ομάδα θα βρεθεί σε καλύτερη ημέρα».

 

Τελευταία Νέα