Στο «καρέ» ΠΑΟΚ, Πρωτοπόροι

Gazzetta team
Στο «καρέ» ΠΑΟΚ, Πρωτοπόροι

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο ΠΑΟΚ και οι Πρωτοπόροι συμπλήρωσαν την τελική τετράδα στο Κύπελλο γυναικών στο χάντμπολ πετυχαίνοντας «διπλά» κόντρα σε Αναγέννηση Άρτας και Μακεδονικό αντίστοιχα.

Τρεις ήταν όλες κι όλες οι αναμετρήσεις του πρώτου γύρου στη διοργάνωση, αφού λόγω των έντονων οικονομικών προβλημάτων ήταν μόλις 8 οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, για να γίνουν στη συνέχεια επτά, μετά την αποχώρηση του ΑΟ Μυτιλήνης.

Η Ορμή που επρόκειτο βάσει κλήρωσης να αντιμετωπίσει την ομάδα της Λέσβου πέρασε στα ημιτελικά άνευ αγώνα, η Νέα Ιωνία πήρε εύκολα την πρόκριση με 39-13 επί του Φίλιππου Βέροιας και την Κυριακή (8/1) ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ και οι Πρωτοπόροι.

Στην Άρτα, ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε μεγάλη νίκη από την άλλοτε Αυτοκράτειρα του αθλήματος και με 23-22 έκοψε το δρόμο στην Αναγέννηση, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει χάσει την ταυτότητά της. Στο άλλο ματς της ημέρας, οι Πρωτοπόροι νίκησαν τον Μακεδονικό με 27-19 και συμπλήρωσαν το καρέ.

Τα ημιτελικά θα διεξαχθούν το διήμερο 4-5 Φεβρουαρίου, με τις Ορμή και Νέα Ιωνία, να δίνουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ραντεβού στον τελικό. Η Ορμή θα αντιμετωπίσει τους Πρωτοπόρους και η κάτοχος του τροπαίου τον ΠΑΟΚ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα