Μάριος Γεωργίου: «Χρυσός» και με εισιτήριο για Παρίσι

Newsroom
marios_georgioy
Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε ο δικός μας Μάριος Γεωργίου, στο Σύνθετο Ατομικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Ρίμινι και μαζί με το χρυσό μετάλλιο ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Παρίσι και τους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Άλλη μια επίδοση από τον Μάριο Γεωργίου η οποία εμπνέει περηφάνια σε όλους τους Κύπριους ανεξαρτήτως και ανεξαιρέτως. Όχι μόνο κατέκτησε τη πρώτη θέση στο Ρίμινι και «φίλησε» το χρυσό μετάλλιο, αλλά εξασφάλισε και την παρουσία του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισίου, την τρίτη στην έως τώρα καριέρα του. Ο Μάριος με επίδοση 84.265 εδραιώθηκε στο κέντρο του βάθρου με τον Ουκρανό Όλεγκ Βέρνιεβ ( 84.031) και τον Ιταλό Γιουμίν Αμπαντίνι (83.765) να καταλαμβάνουν την δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.

Η δικαίωση για τους κόπους του Μάριου Γεωργίου ήρθε για ακόμη μια φορά, γεμίζοντας τόσο τους οικείους του όσο και τον οποιοδήποτε αγνό φίλαθλο, συγκίνηση για τα επιτεύγματα αυτού του παιδιού. Πλέον έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει το εθνόσημο σε ακόμη ένα παγκόσμιο ραντεβού, με όλους τους οιωνούς να είναι υπέρ του. Ίσως μια διάκριση και ένα ακόμα μετάλλιο να έρθει. Ωστόσο και να μην έρθει τα όσα έχει πετύχει και εξακολουθεί να πετυχαίνει ο Μάριος Γεωργίου, φτάνουν και περισσεύουν. Αναφορά φυσικά δε θα μπορούσε να μη γίνει και στον Ηλία Γεωργίου ο οποίος με μια πολύ καλή επίδοση 82.066 κατέκτησε την 10η θέση. Άλλος ένας αθλητής τον οποίο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεισφορά του. Και όσο για τον Μάριο, έχει κλείσει ένα ραντεβού με όλους μας, στο Παρίσι. Συγχαρητήρια σε όλη τη Κυπριακή Αποστολή που μας τιμάει στο 36ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ρίμινι. Ευχαριστούμε!

 

Τελευταία Νέα