Ο ΟΠΑΠ «έλαμψε» στα Event Awards 2019 (pics)

Gazzetta team
Ο ΟΠΑΠ «έλαμψε» στα Event Awards 2019 (pics)

bet365

Επτά βραβεία για προγράμματα και δράσεις της εταιρείας.

Με τρία «χρυσά» βραβεία ο ΟΠΑΠ ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των Event Awards 2019. Στην τελετή απονομής των βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, ο ΟΠΑΠ απέσπασε συνολικά επτά βραβεία, εκ των οποίων 3 Gold, 1 Silver και 3 Bronze, για προγράμματα και δράσεις που υλοποιεί.

Στις πρωτοβουλίες του ΟΠΑΠ που ξεχώρισαν συγκαταλέγονται η ενεργοποίηση της «Ομάδας Προσφοράς» στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, τα φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, καθώς και η αθλητική εκδήλωση «Laser Football».

Τα βραβεία του ΟΠΑΠ

  • Gold βραβείο για την «Ενεργοποίηση Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών» (Κατηγορία: Φιλανθρωπική Εκδήλωση / CSR)
  • Gold βραβείο για τα «Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών» (Κατηγορία: Pop-up)
  • Gold βραβείο για το «Laser Football - ΟΠΑΠ Ζήσε την Έκπληξη» (Κατηγορία: Αθλητική Εκδήλωση)
  • Silver βραβείο για το «Legion Run - ΟΠΑΠ Ζήσε την Εμπειρία» (Κατηγορία: Brand / Corporate Experience in an Event)
  • Bronze βραβείο για την «Υποστήριξη Influencer για την Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» (Κατηγορία: Καμπάνια Social Media)
  • Bronze βραβείο για την «Κερkidα ΟΠΑΠ» (Κατηγορία: Brand Activation & Sales Promotion)
  • Bronze βραβείο για το «PameStoixima.gr // Μεγαλύτερες αποδόσεις - Τεράστιες Κατασκευές» (Κατηγορία: Εκθέσεις / Trade Shows / Road Shows)
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα