Με … σπασμένα φρένα και «καυτό» Kαλάθη για τα playoffs

Gazzetta team
Με … σπασμένα φρένα και «καυτό» Kαλάθη για τα playoffs

bet365

Προσφορά από το Pamestoixima.gr για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στον αποψινό αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κάνει εντυπωσιακό φίνις στην κανονική περίοδο της Euroleague. Πετυχαίνει τη μία νίκη μετά την άλλη, περνάει από δύσκολες έδρες, όπως αυτές της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Αρμάνι Μιλάνο. Με … σπασμένα φρένα «τρέχει» για να «κλειδώσει» τη συμμετοχή του στα playoffs.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από 6 σερί νίκες και 4 συνεχόμενα «διπλά». Με τη νίκη τους 95-83 στο Μιλάνο κατά της Αρμάνι ανέβηκαν στην έβδομη θέση. Με νίκη απόψε στις 21:00, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, κατά της Ρεάλ Μαδρίτης, θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στα playoffs της Euroleague.

Ο Νικ Καλάθης αναμένεται να είναι και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Ήταν ο MVP και στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο Μιλάνο. Πέτυχε 27 πόντους, έδωσε 14 ασίστ και πήρε 8 ριμπάουντ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις, στο σημερινό αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ρεάλ Μαδρίτης, για τους Over/Under 12,5 πόντους του Νικ Καλάθη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έχει αγωνιστεί στα 28 παιχνίδια στην Euroleague και πέτυχε 343 πόντους. Ο μέσος όρος του είναι 12,3 πόντοι ανά αγώνα. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ, στη Μαδρίτη, σημείωσε 17 πόντους.

Στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο η προσφορά του Pamestoixima.gr ήταν για τους Over/Under 12,5 πόντους του Καλάθη. Πέτυχε 27 πόντους και οι παίκτες του Pamestoixima.gr που πόνταραν στους Over 12,5 πόντους πήραν ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα