Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου: Η ώρα του Γιώργου Πρίντεζη!

Gazzetta team
Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου: Η ώρα του Γιώργου Πρίντεζη!

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Μιλάνο και ηττήθηκε από την ομώνυμη ομάδα την προηγούμενη Πέμπτη στο πλαίσιο της Euroleague.

Αποτέλεσμα; Να «συγκατοικεί» με τον Παναθηναϊκό στην 8η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της κορυφαίας διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ με ρεκόρ 13 νίκες και 13 ήττες και να κινδυνεύει να μείνει εκτός play offs της φετινής διοργάνωσης.

Αμέτρητες επιλογές για Live στοίχημα στη winmasters.

Απόψε, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ και μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ωστόσο, ο Ντέιβιντ Μπλατ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βασίλη Σπανούλη, καθώς ο αρχηγός των Πειραιωτών τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ματς στο «Mediolanum Forum». Συνεπώς, ο Γιώργος Πρίντεζης θα είναι εκείνος που θα κληθεί να φορέσει σήμερα το περιβραχιόνιο και να ηγηθεί της ομάδας του στον κρίσιμο αγώνα κόντρα στους Βαυαρούς.

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η winmasters.gr διαθέτει μια πλήρη γκάμα στοιχημάτων για παίκτες για την αποψινή μάχη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, με τις αγορές Over/Under 12.5 πόντοι και Over/Under 5.5 ριμπάουντ για τον Γιώργο Πρίντεζη να βρίσκονται σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην πλατφόρμα της εταιρείας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα