To Gazzetta κληρώνει ένα απίθανο scooter!

Gazzetta team
To Gazzetta κληρώνει ένα απίθανο scooter!

bet365

Ο μεγάλος διαγωνισμός του Gazzetta και της εταιρίας Γκοργκόλης σου χαρίζει το εντυπωσιακό Bellavita 300i CBS.

Θέλεις να κυκλοφορείς στους δρόμους της πόλης με στυλ;

Το Gazzetta σε συνεργασία με την εταιρία Γκοργκόλης σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις το Bellavita 300i CBS, ένα scooter με διαχρονικές γραμμές, ποιοτική κατασκευή και τέλειο φινίρισμα.

Στείλε τώρα GAZ στο 54981 και κέρδισε το μοναδικό scooter αξίας €3.695. (Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως και τις 5/10).

Το Bellavita κινείται με τον ισχυρό και το δεδομένης αξιοπιστίας τετράχρονο, μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα της SYM, αποδίδοντας 24 ίππους στις 7500 σ.α.λ., γεγονός που το κατατάσσει στα ισχυρότερα ρετρό scooter της αγοράς.

*χρέωση €1,49/SMS
γρ. εξυπ. 2111815989, Audiotex Κηφισίας 10-12 ΤΚ 15125
Όλοι κερδίζουν δωροεπιταγή αξίας 2€ για αγορές από το luxstyle.gr

Στα πλας οι vintage καμπύλες του οχήματος με τον χαρακτηριστικό οβάλ προβολέα αλογόνου. Τα ενσωματωμένα φλας καθώς και ο οπίσθιος φανός είναι τεχνολογίας LED.

Εσύ ακόμη να στείλεις;

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ALL WIN GAZZETTA» ΣΤΟ SITE www.gazzetta.gr

Στο διαγωνισμό με την ονομασία «All Win Gazzetta» που διοργανώνει η εταιρεία LIQUID MEDIA AE (εφεξής «η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ») για την ιστοσελίδα www.gazzetta.gr, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι έχοντες νόμιμη μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρείες LIQUID MEDIA A.E. και AUDIOTEX Α.Ε. (εφεξής «AUDIOTEX»), καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους α’ & β’ βαθμού.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί πανελλαδικά και θα διαρκέσει από τις 15/09/2016 έως και τις 15/10/2016.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δυνατή μόνο με την αποστολή γραπτού μηνύματος (SMS) από κινητό στον σύντομο κωδικό 54981, πληκτρολογώντας GAZ «κενό» ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (χρέωση γραπτού μηνύματος 1,49€, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) κατά τη διάρκεια και μόνο διεξαγωγής του διαγωνισμού. Δεκτές θα γίνονται οι συμμετοχές των SMS που έχουν ληφθεί μέχρι και το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016, ώρα 23:59:59.

Κάθε απεσταλμένο SMS θα παραλαμβάνεται από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα διαχείρισης SMS, η οποία θα αποστέλλει αυτόματα απαντητικό SMS στον συμμετέχοντα ενημερώνοντάς τον για α) τη χρέωση του SMS, β) την επιβεβαίωση συμμετοχής στον Διαγωνισμό, γ) έναν μοναδικό κωδικό αριθμό, ο οποίος αντιστοιχεί στο Έπαθλο μιας (1) δωροεπιταγής, αξίας δυο Ευρώ (2€), για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα με την επωνυμία Τάτσης Αχιλλέας, πώληση ρολογιών μέσω διαδικτύου, www.luxstyle.gr.

Ως «έγκυρο» SMS, νοείται οποιοδήποτε SMS: (α) έχει αποσταλεί σύμφωνα με τα ανωτέρω, (β) δεν αποτελεί, κατά την κρίση της ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ και της AUDIOTEX, προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής από το συμμετέχοντα των συστημάτων της AUDIOTEX ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου και (γ) έχει υποβληθεί και έχει καταχωρηθεί στα συστήματα της AUDIOTEX για λογαριασμό της ΔΙΟΡΓΑΝΏΤΡΙΑΣ, εντός των προαναφερθέντων χρονικών ορίων σύμφωνα με το εσωτερικό ρολόι του server που εξυπηρετεί τον διαγωνισμό. Η AUDIOTEX διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους.

Η αποστολή SMS συνιστά αυτοδικαίως δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων του διαγωνισμού, χωρίς οποιαδήποτε περαιτέρω χρέωση ή διαδικασία. Οι αριθμοί κλήσης των συμμετεχόντων, μέσω των οποίων αποστέλλονται τα SMS, καταχωρούνται στο σύστημα της AUDIOTEX, με σκοπό τον έλεγχο των SMS.

Οι Συμμετέχοντες και γενικά κάθε ενδιαφερόμενος μπορούν να απευθύνονται στη γραμμή υποστήριξης αστικής χρέωσης 211 1815921 για ζητήματα που αφορούν τον Διαγωνισμό, όπως ερωτήσεις, διευκρινίσεις ή/και πληροφορίες.

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ και η AUDIOTEX δεν θα ευθύνονται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση SMS συμμετέχοντα από το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο του και τα υπόλοιπα τεχνικά τους συστήματα. Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη της ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ και της AUDIOTEX θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις τους από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ θεωρεί ότι αυτός που συμμετέχει στο διαγωνισμό με την αποστολή γραπτού SMS είναι ο κάτοχος, ή αυτός που έχει τη νόμιμη έγκριση ή εξουσιοδότηση του κατόχου της SIM, που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού, με το οποίο έλαβε μέρος στο διαγωνισμό.

Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετέχει περισσότερες από μία φορές στο διαγωνισμό.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί με ηλεκτρονικό τρόπο και θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την 21/10/2016, στα γραφεία της ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ, παρουσία 3μελούς επιτροπής αποτελούμενη από στελέχη της Διοργανώτριας..

Συνολικά θα αναδειχθεί ένας (1) νικητές και τρεις (3) επιλαχόντες. Ο νικητής θα κερδίσει μια (1) μοτοσυκλέτα BELLAVITA 300i,.

Ο νικητής του διαγωνισμού, θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά ή/και μέσω SMS. Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ δεν θα φέρει καμία ευθύνη για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης του νικητή ή των Επιλαχόντων που οφείλονται σε μη απάντηση του τηλεφώνου τους.

Ο νικητής δεσμεύεται, εντός είκοσι (20) ημερών από την παραπάνω ημερομηνία επικοινωνίας, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. στα τηλέφωνα 24310 56101, για να δηλώσει ότι αποδέχεται το δώρο του ή όχι καθώς και να διευθετήσει τις λεπτομέρειες για την παραλαβή/αποστολή του. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνηθεί το δώρο του για οποιοδήποτε λόγο ή αδυνατεί να αποδεχθεί το δώρο του εντός της παραπάνω προθεσμίας, το εν λόγω δώρο τελικώς δε θα διατεθεί σε αυτόν, αλλά στον επόμενο Επιλαχόντα.

Το δώρο είναι απολύτως προσωποπαγές, ανεπίδεκτο μεταβιβάσεως, ανταλλαγής ή αντικατάστασης και δεν μπορεί να εισπραχθεί σε μετρητά.

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε προσωπική ή άλλη ζημία των νικητών από τη χρήση των δώρων.

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ δικαιούται να μεταβάλλει τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσει ή παρατείνει τη διάρκειά του, ή να τον ανακαλέσει με ανακοίνωση στον τύπο.

Χρήση Επάθλου Δωροεπιταγής

Προκειμένου ο Συμμετέχων να κάνει χρήση του Επάθλου της δωροεπιταγής, θα πρέπει να γνωστοποιήσει το μοναδικό κωδικό του (ή κωδικούς σε περίπτωση που έχει κερδίσει περισσότερες από μία δωροεπιταγές) στο σχετικό ηλεκτρονικό κατάστημα σύμφωνα με όσα αναφέρονται στους παρόντες όρους.

Κάθε Συμμετέχων δύναται να αποκτήσει και χρησιμοποιήσει απεριόριστο αριθμό δωροεπιταγών. Ρητά διευκρινίζεται ότι οι δωροεπιταγές δεν δύναται να εξαργυρωθούν σε χρήματα ή να ανταλλαχθούν με οποιοδήποτε άλλο έπαθλο, χρηματικό ή μη.

Οι δωροεπιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα για την αγορά περισσοτέρων ειδών ή αθροιστικά για την αγορά ενός είδους με όριο 5 δωροεπιταγές ανά αγορά. Για παράδειγμα κάποιος που έχει τρεις (3) δωροεπιταγές των τεσσάρων ευρώ (2 €), συνολικής αξίας έξι ευρώ (6 €), μπορεί να εξαργυρώσει τις δωροεπιταγές από το ως άνω ηλεκτρονικό κατάστημα για είδη αξίας δώδεκα ευρώ (6 €) και κάτω. Είναι δυνατή η χρήση δωροεπιταγής συνδυαστικά και με άλλες προσφορές που είναι διαθέσιμες από το ως άνω κατάστημα.

Για την αθροιστική χρήση περισσότερων δωροεπιταγών για την αγορά ενός είδους, οι δωροεπιταγές πρέπει να έχουν προέλθει από συμμετοχή στο Διαγωνισμό μέσω της ίδιας τηλεφωνικής γραμμής. Δωροεπιταγές που έχουν προέλθει από κλήσεις μέσω διαφορετικών τηλεφωνικών γραμμών δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά.

Η χρήση κάθε δωροεπιταγής μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο εντός χρονικού διαστήματος ενός (1) έτους από την επομένη της ημέρας λήψης του σχετικού κωδικού. Ρητά διευκρινίζεται ότι μετά δε το πέρας του διαστήματος αυτού, ο/οι κωδικός/οί αυτός/οί ακυρώνεται/ονται και δεν ισχύει/ουν πλέον. Το δε ποσό που αντιστοιχεί σε αυτόν/αυτούς δε μπορεί επουδενί να εξαργυρωθεί σε χρήματα ή να ανταλλαγεί με οποιοδήποτε άλλο έπαθλο, χρηματικό ή μη.

Στην περίπτωση αγοράς εκ μέρους του νικητή προϊόντων τελικής αξίας μικρότερης του ποσού κάθε δωροεπιταγής/ών που εξαργυρώνει, το υπόλοιπο ποσό δε δύναται να αξιωθεί σε χρήμα ή με άλλο τρόπο από τον νικητή. Ρητά διευκρινίζεται ότι το ποσό αυτό δεν ανταλλάσσεται με χρήμα ή με οποιοδήποτε άλλο έπαθλο, χρηματικό ή μη και δεν πιστώνεται για τυχόν επόμενη αγορά.

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ διατηρεί το δικαίωμα προβολής του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Ο νικητής ρητώς αναγνωρίζει ότι η ως άνω προβολή του για διαφημιστικούς σκοπούς δεν προσβάλει καμία πτυχή της προσωπικότητάς τους.

Με την συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, κάθε Συμμετέχων συναινεί όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την LIQUID MEDIA και το www.gazzetta.gr ως υπεύθυνο για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από το ίδιο είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου αυτό διορίσει για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό του. Για αυτόν τον λόγο, μόνη η δήλωση συμμετοχής σε οποιοδήποτε διαγωνισμό στο πλαίσιο του παρόντος συνεπάγεται την εκ των προτέρων ανεπιφύλακτη παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης κάθε Συμμετέχοντα, προκειμένου να καταχωρηθεί το ονοματεπώνυμό του (και τα τυχόν λοιπά στοιχεία του κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα) σε αρχείο που θα δημιουργηθεί και τηρηθεί από την LIQUID MEDIA και το www.gazzetta.gr. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει και ως τροποποιήθηκε με το Ν.3471/2006, του Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι Συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την πρόσβαση, την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν.2472/1997, όπως ισχύει επικοινωνώντας με την Εταιρεία AUDIOTEX A.E. ή με οποιαδήποτε άλλο φορέα ορίσει η Διοργανώτρια.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αυτό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

Με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αυτόματα αποδέχεστε τους όρους του διαγωνισμού.

 

Τελευταία Νέα