Οι... ΗΡΩΕΣ σε νέες περιπέτειες!

Gazzetta team
Οι... ΗΡΩΕΣ σε νέες περιπέτειες!

bet365

Ιστορίες που μας... μεγάλωσαν! Ήρωες που άντεξαν στον χρόνο και σήμερα είναι πάλι εδώ για να συναρπάσουν με τις περιπέτειες τους. Αυτοί είναι οι «ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ»!

"Ο Υπεράνθρωπος", "Μπλεκ", "Ζαγκόρ", "΄Ομπραξ", "Περιπέτεια", “Μίστερ Νο" και φυσικά "Μικρός Ήρωας": όλες κυκλοφορίες από έναν θρυλικό εκδότη-συγγραφέα, τον Στέλιο Ανεμοδουρά, του οποίου οι χάρτινοι ήρωες γαλούχησαν γενιές και και γενιές – καιρός ήταν να κυκλοφορήσει και η δική του ιστορία.

Στο βιβλίο "ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ" καταγράφεται για πρώτη φορά ολόκληρο το συγγραφικό κι εκδοτικό του έργο από τρεις διακεκριμένους συγγραφείς, τον Γιώργο Πολ. Παπαδάκη, τον Γιώργο Βλάχο και τον Νίκο Δημ. Νικολαϊδη. Επιπλέον, οι τρεις συγγραφείς, αποτίοντας φόρο τιμής στον δημιουργό γράφουν ο καθένας μια νέα ιστορία με τον ήρωα που περισσότερο τον έχει σημαδέψει.

Οι ιστορίες αυτές, με πρωταγωνιστές τον Μικρό ΄Ηρωα και τον Μπλεκ, παρατίθενται στο τέλος του βιβλίου, την εικονογράφηση των οποίων ανέλαβε ο εξαιρετικός εικονογράφος Κ. Φραγκιαδάκης.

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, ενώ είναι δυνατή η online παραγγελία στο www.ccpublic.gr ή μέσω τηλ. στο 2108983824.

Μην ξεχνάτε τον ανανεωμένο “Μπλεκ" με νέες αδημοσίευτες ιστορίες, Ζαγκόρ, Μάρτιν Μίστερι, “Τερματοφύλακα Γιατρό” και άλλους ήρωες, διαγωνισμούς και αφιερώματα. Το τεύχος Νο 24 κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας από τις 17 Νοεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα