Η λύση είναι μία! Πάμε παραλία... με G-Weekend Journal!

Gazzetta team
Η λύση είναι μία! Πάμε παραλία... με G-Weekend Journal!

bet365

Kαήκαμεεεεεεεεεε! Τι κι αν λένε τα δελτία καιρού για «στιγμές δροσιάς»; Δεν γίνεται τίποτα. Τουλάχιστον υπάρχει το Gazzetta Weekend Journal για να... ξεχνιόμαστε λίγο.

Έφτασε κι ο Αύγουστος. Καλό μήνα να πούμε για τον τελευταίο του καλοκαιριού. Έστω κι αν πολύς κόσμος ακόμη δεν έχει πάρει... άρωμα διακοπών. Περιμένουν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους. Να γυρίσουν αυτοί που ήδη λιάζονται στις παραλίες και κάνουν ανέμελες βουτιές.

Πάντως το Gazzetta Weekend Journal απευθύνεται σε όλους. Και σε αυτούς που καίγονται στην ξαπλώστρα και σε αυτούς που λιώνουν σε σπίτι και δουλειά.

Εδώ είμαστε πάλι με θέματα και ψαγμένα και καυτά και ποιοτικά. Τα πάντα όλα. Το πρωτοσέλιδο (ένα από τα καλύτερα έως τώρα) είναι μια... ωδή στον τεράστιο Πίρλο.

Φέτος δεν θα τον απολαύσουμε στα Ευρωπαϊκά γήπεδα και το Gazzetta Weekend Journal τον... αποχαιρετάει με τον δικό του τρόπο! Πάντως η ανάγνωση δεν σταματάει στον Ιταλό.

Πάρτε μια γεύση με το τι θα... φορεθεί φέτος στην Σούπερ Λίγκα μετά τις πολλές «μεταγραφές» που έγιναν και σε επίπεδο φανέλας, διαβάστε για το γεμάτο μπασκετικό καλοκαίρι με τα πολλά ηχηρά ονόματα που θα παίξουν και στην χώρα μας, αλλά παράλληλα μάθετε... βήμα-βήμα πως διαλύεται η ποδοσφαιρική εθνική ομάδα.

Ακόμη δείτε πως το ποδόσφαιρο και η μεγάλη οθόνη... παντρεύονται, ταξιδέψτε με το Ράλι Αιγαίου, μάθετε 10 λόγους που σας οδηγούν στην Πάρο και παράλληλα... τσεκάρετε αν ανήκετε σε κάποια από τις «φυλές της παραλίας». Κι όπως πάντα και «Τερματοφύλακα-Γιατρό» έχουμε, αλλά και... καυτά καλοκαιρινά κορμιά που θα σας στείλουν στον... γιατρό με θερμοπληξία!

Καλό μήνα, καλό Σαββατοκύριακο, καλό... Gazzetta Weekend Journal και υπομονή όσοι ακόμη δεν έχετε βουτήξει!

 

Τελευταία Νέα