Μία υπογραφή, πολλά χαμόγελα! (gTV)

Φάνης Παναγιώτου
Μία υπογραφή, πολλά χαμόγελα! (gTV)

bet365

Οι κορυφαίες ομάδες κι οι κορυφαίοι αθλητές ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! Η κάμερα του gTV βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του project "Μια υπογραφή, Πολλά Χαμόγελα".

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, οι μπασκετικές ομάδες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ & του ΠΑΟΚ και οι ποδοσφαιρικές του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Αν προτιμάτε, οι κορυφαίοι απέδειξαν ξανά το κοινωνικό τους πρόσωπο και πως εκτός αγωνιστικού χώρου όχι μόνο δεν έχουν κάτι να χωρίσουν, αλλά μπορούν όλοι μαζί να βοηθήσουν αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Στην προκειμένη περίπτωση τα μικρά παιδιά. Τι είναι το project "Μία υπογραφή, πολλά χαμόγελα"; Αγαπημένοι αθλητές υπέγραψαν μπάλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, οι οποίες διατείθενται προς πώληση μέσα από το eshop της εταιρίας αθλητικού εξοπλισμού, TeamPro, www.teamprostore.gr .
Το σύνολο των εσόδων θα προσφερθεί στον οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού", στηρίζοντας τον καθημερινό αγώνα που δίνουν χιλιάδες παιδιά και οι οικογένειες τους, ενισχύοντας το έργο του ιδρύματος.

Στη συνέντευξη Τύπου παρόντες ήταν εκπρόσωποι όλοι των ομάδων (σ.σ. εξαίρεση λόγω απόστασης ο ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Τζαβέλλα να στέλνει τις ευχές του μέσω video) και -μεταξύ άλλων- ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Τάσος Αυλωνίτης, τόνισε πως: "Είναι τιμή που βρισκόμαστε εδώ για να εκπροσωπήσουμε τον Ολυμπιακό. Πάντα στηρίζουμε φιλανθρωπικές ενέργειες. Είναι κάτι που έχουμε κάνει στο παρελθόν, κάνουμε τώρα και θα κάνουμε σίγουρα στο μέλλον ξανά".

 

Για τον Παναθηναϊκό, ο Σωτήρης Νίνης δήλωσε πως: "Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε πάντα κοντά στο παιδιά", ενώ ο αρχηγός της μπασκετικής ΑΕΚ υπογράμμισε ότι: "Είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε έστω κάτι μικρό, όπως η υπογραφή μας. Οι αθλητές είναι πάντα δίπλα στα παιδιά".

Η κάμερα του gTV ήταν στη συνέντευξη Τύπου:

«Πάντα εδώ ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να λείψει από την συγκεκριμένη εκδήλωση, με τους Σωτήρη Νίνη και Στράτο Σωπήλη να εκπροσωπούν το «τριφύλλι». Συνολικά ήταν αγαπημένοι αθλητές από μεγάλους ελληνικούς Συλλόγους υπέγραψαν μπάλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, οι οποίες διατίθενται προς πώληση μέσα από το www.teamprostore.gr. Το σύνολο των εσόδων θα προσφερθεί στον οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού", ενισχύοντας το έργο του ιδρύματος.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αίγλη Ζαππείου, το Τριφύλλι όπως αναφέραμε εκπροσωπήθηκε από τον Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ κ. Στράτο Σωπήληκαι τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Νίνη οι οποίοι έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Ο κ. Στράτος Σωπήλης δήλωσε «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά δεμένος με την κοινωνία της Αθήνας. Ο Παναθηναϊκός είναι η κοινωνία της Αθήνας. Γι’ αυτό σε κάθε εποχή και σε κάθε ανάγκη ο Παναθηναϊκός είναι εδώ για να στηρίξει πρωτοβουλίες που ανακουφίζουν τους συμπολίτες μας και που προσφέρουν ελπίδα για καλύτερες ημέρες. Ειδικότερα για τα παιδιά, το Τριφύλλι γίνεται αγκαλιά και στέγη αθλητικής παιδείας, υγείας και κουλτούρας. Γι’ αυτό και η συνεργασία μας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι διαχρονική και η στήριξή μας στο φιλανθρωπικό του έργο δεδομένη».

Ο Σωτήρης Νίνης είπε χαρακτηριστικά: «Ο αθλητισμός έχει μεγάλη δύναμη και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Γι’ αυτό και στα παιδιά που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας, εμείς οι αθλητές είμαστε πάντα εδώ. Όλος ο Παναθηναϊκός εύχεται στα παιδιά να είναι καλότυχα και ευτυχισμένα. Όλοι οι συμπαίκτες μου είμαστε χαρούμενοι κάθε φορά που καλωσορίζουμε στις κερκίδες της Λεωφόρου μικρούς φίλους από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Καλή επιτυχία εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας στην σημερινή δράση».

Καραπαπάς: «Πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε και πάντα δίπλα στα παιδιά»

Πρωτεργάτης σε κοινωνικά θέματα και πάντα κοντά σε πρωτοβουλίες που έχων ως στόχο το να ενισχύσουν τα μικρά παιδιά, αλλά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν θα μπορούσαν να μην ανταποκριθούν στην προσπάθεια που κάνει το «Χαμόγελο του Παιδιού». Μέσα από τη νέα μεγάλη πρωτοβουλία «Μία Υπογραφή, Πολλά Χαμόγελα», ο φιλανθρωπικός οργανισμός διαθέτει υλικό με υπογραφές αθλητών (μπάλες κ.λ.π.), προς πώληση μέσα από τη σελίδα www.teamprostore.gr για να συγκεντρώσει χρήματα για την ενίσχυση των μικρών παιδιών.

Σε συνέντευξη Τύπου η οποία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης ήταν οι Τάσος Αυλωνίτης και Λευτέρης Χουτεσιώτης, ενώ κοντά τους στο πάνελ ήταν και ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς. Κοντά στην ομάδα ήταν και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Κατερίνα Μυλωνά. Παράλληλα, βρέθηκαν εκεί και άλλοι αθλητικοί σύλλογοι, με τα ποδοσφαιρικά ή μπασκετικά τμήματά τους. Αφού παρουσιάστηκε συνολικά η δράση και οι τρόποι με τους οποίους όλοι μας μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να ενισχύσουμε τον ιερό σκοπό, για το καλό των παιδιών, ο Κώστας Καραπαπάς πήρε τον λόγο.

Τόνισε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σήμερα εδώ, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό. Όπως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια, ο Ολυμπιακός με την εντολή και την καθοδήγηση του προέδρου, κ. Μαρινάκη, προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιστρέψει την απέραντη αγάπη που δέχεται από τον κόσμο, ξανά στην κοινωνία. Είμαστε πολύ κοντά σε όλη τη φιλανθρωπική δράση που υπάρχει, κυρίως όταν το επίκεντρο είναι τα μικρά παιδιά. Με αυτό τον τρόπο είμαστε και θα είμαστε δίπλα και στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει μία συγκεκριμένη φιλανθρωπική δράση, η οποία έχει φέρει πολλά καλά αποτελέσματα. Θεωρούμε ότι έχουμε βοηθήσει αρκετά και μας ενδιαφέρει πολύ να είναι στο επίκεντρο αυτής τη βοήθειας τα μικρά παιδιά, τα οποία έχουν περισσότερο ανάγκη και είναι ό,τι πιο ιερό υπάρχει σε αυτή την κοινωνία.

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία σύμπραξη ιστορική για τον σύλλογό μας με την UNICEF που έχει βοηθήσει 55.000 παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο να εμβολιαστούν και να έχουν έτσι ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Στηρίζουμε ιδρύματα όπως το «Αργώ», το «Χατζηκυριάκειο», σε καθημερινή βάση, ολόκληρο τον χρόνο. Ενώ είμαστε παράλληλα και στο πλευρό της «Ελπίδας». Με τον ίδιο τρόπο και ελπίζουμε και περισσότερες ενέργειες, είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό του «Χαμόγελου του Παιδιού», του οποίου το έργο είναι γνωστό. Είναι μία ιερή αποστολή και σ’ αυτή την ιερή αποστολή, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα, θα συνεισφέρει! Ειδικά στο πλευρό των παιδιών, που μας έχουν τόση ανάγκη»!

Αυλωνίτης: «Τιμή μας να εκπροσωπούμε τον Ολυμπιακό σε τέτοια προσπάθεια»

Ο Τάσος Αυλωνίτης, με τη σειρά του, πήρε τον λόγο και μίλησε για τη σημασία που έχει η στήριξη προς τα παιδιά. «Είναι τιμή για εμάς που εκπροσωπούμε τον Ολυμπιακό σε μία τέτοια σπουδαία προσπάθεια. Το έχουμε κάνει και στο παρελθόν, η ομάδα μας και φυσικά ο πρόεδρός μας, να στηρίζουμε τέτοιους ιερούς φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το έχουμε κάνει στο παρελθόν, το κάνουμε και τώρα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον, δίνοντας χαρά στα παιδιά, τα οποία πραγματικά το έχουν ανάγκη», επισήμανε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, για να δώσει, στην συνέχεια, τον λόγο στον νεαρό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος σημείωσε: «Οφείλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για το χαμόγελο αυτών των παιδιών. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουν ότι έχουν μία βοήθεια και ότι μπορούν να ελπίζουν για κάτι καλύτερο. Η ομάδα μας είναι πάντα κοντά και στηρίζει οποιαδήποτε φιλανθρωπική οργάνωση, μέσω του προέδρου μας φυσικά. Είμαστε κοντά σας, σας στηρίζουμε για τη συνέχεια, για να βοηθάμε όλα τα παιδιά»!

Αρκάδη: «Ευχόμαστε να πετύχει η συγκεκριμένη δράση»

Την ποδοσφαιρική ΑΕΚ στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αίγλη του Ζαππείου, για να υποστηρίξει την δράση «Μια Υπογραφή, Πολλά Χαμόγελα» την εκπροσώπησαν οι γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Αγγελική Αρκάδη, αλλά και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ είπε: «Είναι τιμή μου αρχικά που εκπροσωπώ την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου στη σημερινή εκδήλωση. Μακάρι να υπάρχουν και του χρόνου παρόμοιες εκδηλώσεις και παρόμοια κέρδη για το «Χαμόγελο». Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φορείς που διοργάνωσαν αυτή την εκδήλωση και για όλη την ενέργεια αυτή, αλλά και όλα σε όλες τις μεγάλες ομάδες που βρίσκονται εδώ και δείχνουν ότι θα είναι όλες μαζί σε αυτό το δύσκολο έργο».

Η Αγγελική Αρκάδη, ανέφερε: «Όπως όλοι γνωρίζουμε, όπως ακριβώς το ποδόσφαιρο έτσι και το μπάσκετ είναι αθλήματα λαϊκά που συγκινούν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και πολύ περισσότερο δεν περιορίζονται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Σημαίνουν πολλά περισσότερα όπως συνολικό έργο οι ποδοσφαιριστές και οι μπασκετμπολίστες και γενικότερα όλοι οι αθλητές. Για το λόγο αυτό λοιπών, όταν αφορά μία δράση τα παιδιά στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα αισθητοποιημένοι.

Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που γεννήθηκε μέσα από την καταστροφή και αναφέρομαι στην Μικρασιατική καταστροφή. Δεν θα μπορούσε λοιπών να μείνει αμέτοχη στα προβλήματα του κόσμου. Συμμετέχουμε σε κάθε δράση που μας δίνετε η δυνατότητα και μάλιστα έχουμε εκφωνήσει κοινωνικό πλάνο, το οποία θα ανακοινώσουμε τις προσεχείς ημέρες και θα διαρκέσει για όλη τη χρονιά. Η περίπτωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» είναι πολύ σημαντική για εμάς. Άλλωστε έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν με το ίδρυμα και έχουμε πει σε όλου την ιστορία του μικρού Ανδρέα που αναφέρθηκε προηγουμένως.

Ευχόμαστε η δράση αυτή να πάει πολύ καλά μετά από τη σημερινή συγκέντρωση ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί περισσότερο και να πετύχει γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό αφού αναφέρετε στα παιδιά. Δεν υπάρχει καλύτερη εικόνα από το να βλέπουμε ένα παιδί ευτυχισμένο».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα