Έτσι κατασκευάζονται τα Panini! (gTV)

Gazzetta team
Έτσι κατασκευάζονται τα Panini! (gTV)

bet365

Αυτοκόλλητα Panini! Mια... μυσταγωγία δεκαετιών για όλες τις ηλικίες! Το gazzetta.gr μέσα από ένα αποκαλυπτικό video σας φανερώνει πως «γεννιέται» αυτή η... καψούρα εκατομμυρίων μικρών και μεγάλων σε όλο τον κόσμο!

H διαδικασία πάντα η ίδια... Χαρτζιλίκι από τον μπαμπά, τροχάδην στο περίπτερο και αγωνία όταν το φακελάκι άνοιγε! Τους έχουμε τους παίκτες ή όχι; Η Panini που μεγάλωσε γενιές και γενιές μικρών παιδιών είναι πάντα εδώ. Στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Ένα παγκόσμιο φαινόμενο που άρχισε πριν από 54 χρόνια στην Ιταλία και... κατέκτησε όλο τον πλανήτη. Φυσικά και την χώρα μας.

Είτε πρόκειται για Μουντιάλ, είτε για Euro, είτε όπως τώρα που ήρθε η νέα σειρά για την Superleague 2015! Μια συλλογή που όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της Panini είναι ανανεωμένη, με ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και στο προϊόν που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό συλλέκτη! Με σούπερ ποιότητα στα αυτοκόλλητα, με πληροφορίες για τον κάθε παίχτη, ειδικές ενότητες αλλά και έναν πολύ μεγάλο διαγωνισμό που δίνει τη δυνατότητα στους συλλέκτες να κερδίσουν μεγάλα δώρα!

Από το μικρό τυπογραφείο της Modena που έγινε η αρχή, τα Panini κυκλοφορούν αυτή την στιγμή σε περισσότερες από 100 χώρες του πλανήτη, ενώ στην Ελλάδα κυκλοφορούν μέσω της «Πήγασος ΑΕ» από το 1977 και φυσικά συνεχίζουν το υπέροχο ταξίδι στον χρόνο! Κάθε φορά που ανοίγει ένα φακελάκι η μεγάλη απορία όλων είναι αν έχουν συμπληρώσει κάποιο πλαίσιο στο άλμπουμ που δεν το είχαν. Όμως για όλη αυτή την... μυσταγωγία τι έχει προηγηθεί; Πως φτάνει στα χέρια μας το φακελάκι, τα αυτοκόλλητα με τους αστέρες, το άλμπουμ που πρέπει να συμπληρωθεί; Το gazzetta.gr έχει τις απαντήσεις!

Μέσα από ένα άκρως κατατοπιστικό βίντεο οι πιο φανατικοί συλλέκτες των Panini θα μάθουν πως φτάνουν στα χέρια τους και τι προηγείται πριν η συλλογή περάσει... στην αιωνιότητα! Απολαύστε το παρακάτω βίντεο και μάθετε περισσότερα για την μεγάλη σας «καψούρα» στο www.panini.com.gr καιστο www.facebook.com/paninigr .

 

Τελευταία Νέα