Τα καλύτερα σχόλια αναγνωστών

Τα καλύτερα σχόλια αναγνωστών

bet365

Το gazzetta.gr εγκαινιάζει το καινούργιο του blog όπου θα βλέπουμε αυτά που σας απασχόλησαν στην εβδομάδα, μέσα από τα δικά σας σχόλια. Tο «να περάσει δεν βρίζω» βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή του!

Μεγάλη αγάπη όλων εσάς των αναγνωστών του gazzetta.gr είναι να σχολιάζετε τα αθλητικά γεγονότα και όχι μόνο. Μεγάλες συζητήσεις, προτάσεις για παίκτες και ενδεκάδες, προτάσεις για προπονητές, μεταξύ σας αντιπαραθέσεις, αυστηρή κριτική στους δημοσιογράφους και το αγαπημένο σχεδόν όλων: ανταλλαγή κοσμητικών επιθέτων με πολύ "ωραίες" προσφωνήσεις του ενός προς τον άλλο, που συνήθως δεν θα τα δείτε δημοσιευμένα και συνήθως δεν θα το πάρετε ιδιαίτερα καλά.

Πριν από λίγες ημέρες διαβάσατε την νέα πολιτική του gazzetta.gr για τα σχόλια. Στο πλαίσιο αυτό σας ενημερώσαμε ήδη για την δυνατότητα να βλέπετε αν κάποιο σχόλιο άρεσε σε εμάς και σε λίγο καιρό θα είναι εφικτό να επικροτείται και από εσάς τους ίδιους. Στόχος μας είναι μέσα από τα σχόλια σας να προβάλουμε την εμπειρία της επικοινωνίας με εσάς αλλά και να συγκεντρώνουμε αυτά που απασχόλησαν και εμάς τους δημοσιογράφους αλλά και εσάς που διαβάζετε και έχετε κρίση.

Σε αυτό το blog θα προσπαθήσουμε να κοιτάμε και ελαφρώς να σχολιάζουμε τι ήταν αυτό που σας κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον, σε τι σταθήκατε περισσότερο, πού διαφωνήσατε φυσικά και τι ξεχωρίσαμε εμείς μέσα από τα χιλιάδες μηνύματα που λαμβάνουμε.

Ας κάνουμε την αρχή και ας δούμε τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο Κόμπι Μπράιντ έσπασε το ρεκόρ πόντων του Μάικλ Τζόρνταν. Η συζήτηση φούντωσε για την σύγκριση των δύο παικτών. Τα σχόλια σας αμέτρητα. Η σύγκριση σε πολλούς δεν άρεσε, δεν θέλατε να μπείτε στην διαδικασία καν να το σκεφτείτε. Η άποψη που επικράτησε: Δεν υπάρχει σύγκριση ο Τζόρνταν δεν συγκρίνεται με ΚΑΝΕΝΑΝ.

Scocco 32

23:40 | 15-12-2014

Καταρχήν,δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης,κυρίως γιατί,ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ βάζουν τους εαυτούς τους σε σύγκριση!! Υπάρχει αλληλοσεβασμός,αμοιβαία εκτίμηση και φιλία.
Ο Τζόρνταν ήταν ένας,μοναδικός,αξεπέραστος,και όχι μόνο στο μπάσκετ. Σε ταλέντο,σε δουλειά,προσωπικότητα,σεβασμό,ακόμα και σε παρουσιαστικό αθλητή,δείτε σώμα όταν ήταν 35 ρε παιδιά,λες και έπαιζε άνθρωπος αντίπαλος με καρτούν ήτανε..Ο Κόμπι είναι ο αμέσως επόμενος,άλλα έχει ταβάνι. Τη 2η θέση. Και όχι γιατί "φταίει" ο ίδιος,άλλα γιατί ο MJ τα κανε ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ,που είναι αδύνατον να τον φτάσει γήινος...
Για όσους μικρότερους δεν τον ζήσατε,δεν φταίτε εσείς που δεν είχατε γεννηθεί. Μεγαλύτερη επιρροή από αθλητή στην κοινή γνώμη,ίσως και από άνθρωπο,εγώ δεν θυμάμαι...Δεν ξέρετε τι είναι το 1993,χωρίς Ίντερνετ,εφημερίδες κτλ, που η μόνη μας ενημέρωση ήταν ένα μισάωρο ΝΒΑ ACTION και ένα ματς το ΣΚ,να ανακοινώνει ξημερώματα Ελλάδας ότι σταματάει και το πρωί σε ένα σχολείο της Αθηνάς να το ξέρουμε ΟΛΟΙ,γιατί το είχε πρώτο θέμα στον Παπαδάκη!
Είμαι φαν του Κόμπι,έχω απολαύσει όλη την καριέρα του και τώρα που το σκέφτομαι,τον αντέγραψε και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ,να χουμε και μεις κάτι να θαυμάζουμε από τότε που σταμάτησε ο MJ. Δεν γίνεται να σου αρέσει το μπάσκετ και να είσαι hater του ενός η του άλλου,άπλα οι θέσεις τους στην ιστορία είναι ξεκάθαρες..

Utah Jazz

17:37 | 15-12-2014

Δυο χρονιές μας έκλεισε το σπίτι και στέρησε από την εκπληκτική ομάδα των 90s έναν τίτλο που τόσο τον αξίζαμε. Ο MJ δεν μπορεί αν συγκριθεί με κανέναν άλλο γιατί πραγματικά ανέβασε επίπεδο το ΝΒΑ και το μπάσκετ γενικότερα. Πιστεύω ότι δεν έχει ξανά υπάρξει καθοριστικότερος παίκτης σε κανένα ομαδικό σπορ. Μόλις καταλαβε το παιχνίδι, γιατί τα πρώτα χρόνια πάλευε να τους κερδίσει όλους μόνος του, έγινε ουσιαστικά ανίκητος. Οι αριθμοί του λένε μόνο τη μισή αλήθεια γιατί η άλλη μισή είναι ότι όσο έπαιζε ο Jordan δεν υπήρχε κανένας που να μπορεί να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του (δείτε δηλώσεις Charles Barkley) .
Ο Kobe είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, ο καλύτερος της δεκαετίας των 00s, που όμως ποτέ δεν υπήρξε τόσο καθοριστικός όσο ο Jordan. Τα δε πρώτα χρόνια στους Lakers δεν ήταν καν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας (Shaq). Το ότι δεν είναι Jordan βέβαια δεν σημαίνει οτί δεν είναι και ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ (τοπ 5 για μένα) με τον αστερίσκο ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει η καριέρα του.

@ Η κλήρωση του Ολυμπιακού για το Γιουρόπα Λιγκ έγινε και φέρνει αντιμέτωπους του πρωταθλητές με την Ουκρανική, Ντνίπρο. Η τάση που επικρατεί είναι ότι ναι μεν οι ερυθρόλευκοι γλίτωσαν τα μεγαθήρια αλλά έχουν «καεί» ξανά από τους Ουκρανούς της Μέταλιστ οπότε κρατήθηκαν χαμηλά οι τόνοι.

Panosound7

16:44 | 15-12-2014

Πολύ τυχερή κλήρωση! Όχι για την ομάδα που θα παίξουμε άλλα για τα άλλα μεγάλα' ζευγάρια που έτυχαν μαζί. Με πολύ προσοχή μπορεί να τα καταφέρουμε καλά φέτος.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

16:03 | 15-12-2014

Καμία κλήρωση δεν είναι εύκολη αν δεν την πάρεις στα σοβαρά... Τα ίδια λέγαμε και για τη Μέταλιστ... Το αιώνιο πρόβλημα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη είναι ότι υποτιμεί τις πιο θεωρητικά αδύναμες ομάδες και την πατάει... Εντάξει μπορώ να πω ότι θεωρούμαστε και τυχεροί αφού αποφύγαμε ομάδες όπως Ρόμα, Τότεναμ, Λίβερπουλ, Σεβίλλη, αλλά σε αντίθετη περίπτωση θα θεωρούταν και ατυχία να κληρωνόσουν με τέτοιες ομάδες από τους 32...

@ Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον ΠΑΣ ME 3-0 και δεν κατάφερε να κρατήσει την διαφορά που είχε πάρει από τους υπόλοιπους στο πρωτάθλημα. Η καλή εμφάνιση του ΠΑΣ σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ έβγαλαν αντίστοιχα σκέψεις και στους οπαδούς των δύο ομάδων. Τα Γιάννενα εντυπωσίασαν και μάζεψαν κολακευτικά σχόλια αντίθετα ο ΠΑΟΚ για δεύτερη σερί αγωνιστική δεν είχε καλή απόδοση με τον κόσμο να βλέπει την ομάδα κουρασμένη.

ΜΟΝΟ ΠΑΣ

02:09 | 19-12-2014

Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα για την τεράστια νίκη...
Στο -8 από την κορυφή και συνεχίζουμε....
Πιστεύω σήμερα η ομάδα να αποκατέστησε τη σχέση της με το κόσμο της!!!!
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ...

anentaxtos23

21:09 | 18-12-2014

συγχαρητήρια στον ΠΑΣ κέρδισε δίκαια μέσα στην καυτή έδρα του πραγματικά πολύ ωραία ατμοσφαίρα. Τα πράγματα είναι άπλα μέχρι τον Εργοτέλη ο ΠΑΟΚ χωρις τραυματισμούς απώλειες 1 ισοπαλία. ρατς μακ εκτός 1-2 απ τον ΠΑΟ στην Τούμπα με σχετική γκίνια..τραυματίζεται ο κατσικας 3-2 με τα χίλια ζόρια τον Πανθρακικό και 4-2 χάνουμε απ την Ξάνθη χάνοντας και τον τζιωλη 2-1 μετά με το ζόρι την Κέρκυρα και σήμερα χωρίς μισή ομάδα χάνουμε. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για άγριους με τόσες απουσίες και κούραση πρέπει να έχεις τύχη για να μην έχεις απώλειες. Η ομάδα δν έχει πάγκο κι έχει χαλάσει όλος ο άξονας και η αριστερή πλευρά είναι τελείως λογικά αυτά που συμβαίνουν. Εγώ ήλπιζα με τύχη να το πάρουμε το ματσάκι δεν έγινε τέλος δν θα μηδενίσω τα πάντα..περιμένω να ξαναδώ την ομάδα πλήρης και φρέσκια να ξαναπαίξει το ποδόσφαιρο που έπαιζε μέχρι τότε.

@ Και πάμε στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ για το κύπελλο που διεξήχθη μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού όπου υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις. Εκεί που σταθήκατε περισσότερο εκτός από το πόσο δίκαια ήταν η ποινή ανάλογα με την ομάδα που υποστηρίζετε, αλλά και κατά πόσο «νόμιμα» βρισκόταν στον γήπεδο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Aggelos Papadop...

14:51 | 19-12-2014

Ο αγώνας διεξήχθη στις 9/10 του 2014 και οι αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ για την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (με τους αριθμούς 88 και 89) πάρθηκαν στις 23/10 και δημοσιεύτηκαν στις 6/11. Συνεπώς, την ημέρα του αγώνα η υπόθεση που αφορούσε τον τότε πρόεδρο της ΚΑΕ δεν είχε τελεσιδικήσει. Άρα, είχε δικαίωμα να είναι στο γήπεδο. Αυτά είναι που ισχύουν


Aggelos Papadop...

15:12 | 19-12-2014

Οι άνθρωποι ξέρεις έχουν ένα νομικό δικαίωμα που λέγεται έφεση


ΑΤΗΑΝΑΣΙΟΣ ΖΑΗΟΒΙΤΣ

15:40 | 19-12-2014

ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ...μικρά γράμματα.....


lam7

15:09 | 19-12-2014

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης των «πράσινων», είχε προσφύγει κατά των υπ’ αριθμών 38.30.05.14 και 45.04.07.2014 αποφάσεων του αθλητικού δικαστή με τις οποίες είχε τιμωρηθεί με δέκα μήνες αποκλεισμού από τα γήπεδα λόγω των δηλώσεών του μετά τον τρίτο τελικό της περυσινής σεζόν της Basket League με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αλλά και της παράνομης (λόγω της τιμωρίας του) παρουσίας του στις κερκίδες στον πέμπτο τελικό που ακολούθησε. Το ΑΣΕΑΔ λοιπόν, με την υπ’ αριθμόν 88/2014 απόφασή του, απορρίπτει τη συγκεκριμένη προσφυγή, κάτι που σημαίνει πως η ποινή παραμένει ως έχει. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΤΟ ΑΣΕΑΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ Δ.Γ. Ο Αθλητικός δικαστής είχε αποφανθεί πολύ νωρίτερα ΚΑΙ ΗΔΗ ΙΣΧΥΕ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ. Αυτά είναι που ισχύουν.

Aggelos Papadop...

15:11 | 19-12-2014

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή στις 23/10

dive2014

14:20 | 19-12-2014

Ρε παιδιά καταλάβετε επιτελούς ότι είναι λάθος το γεγονός να την πληρώσει η ομάδα του Παναθηναϊκού καθαρά μιλώντας αγωνιστικά... Η κίνηση του Γιαννακόπουλου δεν ευνόησε αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό, είναι ξεκάθαρο. Νομικός δεν είμαι άλλα ο οσφπ πατάει σε ένα νόμο ο οποίος δεν έχει βάση κ εξηγούμαι τι εννοώ. Δε μπορείς για λάθη του παράγοντα που δεν επηρεάζουν αγωνιστικά τον αγώνα (το τονίζω) να τιμωρείς την ομάδα... Σκεφτείτε το είναι απλή λογική... Τώρα αν όλοι οι Ολυμπιακοί χωρίς εξαιρέσεις είστε περήφανοι κ χαίρεστε, δικαίωμα σας, άλλα βλέπει όλη η Ευρώπη.......

Spiros_7

14:43 | 19-12-2014

Όταν υπάρχουν δεκάδες αποφάσεις εναντίων του παράγοντα, στις οποίες αυτός επανειλημμένα δεν συμμορφώνετε, τότε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης πέφτει πιο βαρύς. Όσο ο Γιαννακόπουλος ξεφτίλισε συνέχεια τις αποφάσεις των δικαστών λες αυτό να τους άρεσε? Αν του έβαζαν πρόστιμο νομίζεις πως θα έβαζε μυαλό? ΟΧΙ. Οπότε πέρασαν σε πιο δραστικά μέτρα. Αναμενόμενο ήταν. Σαφώς και δεν φταίνε οι παίκτες και οι φίλαθλοι του ΠΑΟ, αλλά ο Γιαννακόπουλος ήταν εδώ και πολύ καιρό εκτός ελέγχου και υπεράνω κάθε νόμου και ποινής. Ως πότε νομίζεις πως θα μπορούσε να συνεχίζετε αυτή η κατάσταση γελοιοποίησης της δικαιοσύνης και του αθλήματος???

@ H ήττα του Παναθηναϊκού στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη φούντωσε την κριτική και στο στρατόπεδο των πρασίνων. Φυσικά δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και η πολύ καλή εμφάνιση της ακριτικής ομάδας.

Θέλουμε κολλύρια

11:26 | 19-12-2014

Οι δυνατότητες της ομάδας δεν επιτρέπουν να είσαι σε κακή μέρα και να πάρεις κάποιο βαθμό από κάποια δυνατή έδρα. Νομίζω ότι έχει γίνει κακή εκτίμηση στο πως μπορεί να πάρει ο Παναθηναϊκός τον τίτλο. Δεν πρόκειται για ομάδα που θα κάνει πάνω από 25 νίκες και θα φτάσει αέρα τους 80 βαθμούς. Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός ματς όπως τα χτεσινά θα τα χάσει, μπορεί όμως να έχει μια μέση απόδοση που θα του δώσει 35 με 38 βαθμούς ανά γύρο όπως συμβαίνει μέχρι τώρα. Από εκεί και πέρα για να τερματίσει πρώτη πρέπει να ελπίζει σε κάποιο πρωτάθλημα που δεν υπάρχει η ομάδα που πάει τρένο. Επειδή λοιπόν δε φάινεται να υπάρχει, ας είμαστε αισιόδοξοι και πάμε για διπλό στον ΠΑΣ.

Avgerinio13

23:19 | 18-12-2014

Άλλο ένα παιχνίδι που ο Αναστασίου δείχνει ότι τελικά είναι πολύ λίγος...
1) Επιτέλους, δεν γίνεται η ομάδα να κατεβαίνει σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια με ΕΝΑ αμυντικό χαφ!! Ο Ζέκα δεν είναι τέτοιος, ενώ παίκτης Πράνιτς δεν υπάρχει! Κι ενώ γνωρίζεις ότι η άμυνα σου μπάζει!!!
2) Ο Λουτσέσκου του πήρε το δίπλωμα (και αυτός)... Πίεση από 3 πολύ ψηλά στην άμυνα του ΠΑΟ, η μπάλα έβγαινε μπροστά με μεγάλη καθυστέρηση και βεβιασμένα! Στο κέντρο οι της Ξάνθης υπερτερούσαν σε δύναμη και πάθος (αφού είχε 3 κόφτες), έκλεβαν μπάλες και γι΄αυτό έβγαλαν τόσες αντεπιθέσεις!
3) Δεν είναι δυνατόν 2 χρόνια τώρα να τρώμε γκολ από στημένα, σχεδόν σε όλα τα ματς και να μην φταίει ο προπονητής! Απλά η ομάδα είναι εντελώς αδούλευτη σε αυτό το κομμάτι!
4) Αλήθεια ο Κλέιτον πόσα παίρνει στην Ξάνθη; Πάνω από 300χιλ. αποκλείεται... Ο άνθρωπος μιλάει στη μπάλα κι εμείς παίζουμε με ηγέτες τους Πράνιτς και Πέτριτς (εδώ γελάνε). Όταν άκουσα ότι πάει Ξάνθη δεν το πίστευα ότι δεν κάναμε κίνηση να τον πάρουμε! Μιά κλάση πάνω από όλους όσους έχουμε στο κέντρο μας!!
5)Η ομάδα θέλει τουλάχιστον ένα σέντερ μπάκ, δεξί μπακ, αμυντικό χαφ σκύλο και φυσικά 10άρι (ελπίζω να μας βγεί ο Νίνης).
Υ.Γ. Πάλι καλά που υπάρχει κι αυτός ο παικταράς ο Στίλ!!!! Στη φάση του 2-0 τι απέκρουσε το παλικάρι...

Τώρα ας περάσουμε στο αγαπημένο κομμάτι των σχολίων, τουλάχιστον για εμάς. Οι σχολιαστές στα ευρωπαϊκά θέματα είναι εξαιρετικοί όπως και οι συζητήσεις που κάνουνε. Δεν γίνετε να τις βάλουμε ολόκληρες αφού σχεδόν όλες είναι πάρα πολύ ωραίες και έχουν πλήρως ολοκληρωμένες απόψεις αλλά εμείς δεν έχουμε τον χώρο από εδώ. Κάθε εβδομάδα θα προσπαθούμε να σας δίνουμε ένα δείγμα και σας προτείνουμε να ρίχνετε καμία ματιά. Θα εντυπωσιαστείτε!

Emilio Butragueño

19:33 | 18-12-2014

Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο τώρα!Επόμενος ηγέτης μας!Δεν φεύγει άπλα από την Ρεαλάρα μας! Η ομάδα έχει βάσεις για να χτίσει πάνω σε αυτούς τους παίχτες για μια 5ετια τουλάχιστον και να αλλάξει ιστορία και να γίνει μια από της καλύτερες όλων των εποχών ! Ίσως και η καλύτερη όλων των εποχών μπορεί να γίνει! Θα ήθελα και γνώμες πανο σε αυτό από τους φίλους της Ρεαλ :)


Panos7Raul

09:45 | 19-12-2014

όπως το έχω ξανά πει η διαφορά της τωρινής ομάδας με την Ρεαλ του 2001-2003 είναι στον προπονητή(αυτό δεν σημαίνει πως ο Ντελ Μποσκε δεν ήταν κάλος άλλα για έμενα δεν είναι και Αντσελότι, άλλα πιστεύω πως ο Ντελ Μποσκε είχε πιο δύσκολη δουλειά στο να διαχειριστή την ηρεμία στην τότε Ρεαλ και τα πήγε μια χαρά για όσο έμεινε)και στο ότι επιτέλους βλεπουμε μια Ρεαλ με σωστή αμυντική λειτουργία κάτι το οποίο όσο και να ήθελε ο Ντελ Μποσκε να το περάσει ήταν φύση αδύνατον με τους παίχτες που είχε. Αλλο να περνάς το τρόπο παιχνιδιού σου σε ποδοσφαιριστές 22-23-24 χρόνων και άλλο σε 30αριδες, είναι άλλο στο να κουμαντάρεις μόνο τον Κριστιανο και άλλο να κουμαντάρεις Ζινταν-Φιγκο-Ραουλ-Ροναλντο-Καρλο-Ιερο και πάει λεγοντας. Αποψη μου πάντα....

Ferenc Puskás

11:03 | 19-12-2014

1)Πάνo πράγματι η αμυντική λειτουργία της ομάδας τώρα μοιάζει καλύτερη. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός πως ο Αντσελότι στα χαφ έχει ανερχόμενους αστέρες όπως οι Κρος,Χάμες,Ίσκο άλλα και τον Μόντριτς που δε γνωρίζει τι σημαίνει ντίβα και γι'αυτό τους έχει πείσει εύκολα να μαρκάρουν αντίθετα με τους 30άριδες που είχε να διαχειριστεί ο Ντελ Μπόσκε που δεν πρόσφεραν και τόσα πολλά στην άμυνα, ΑΛΛΑ και με την τωρινή 4άδα της άμυνας. Τότε ο Ντελ Μπόσκε είχε ουσιαστικά 2 αμυντικούς που ανήκαν στο τοπ επίπεδε. Τον Ιέρο και τον Ρομπέρτο Κάρλος. Ο Σαλγκάδο δεν ανήκε στους κορυφαίους και χρόνο με το χρόνο έπεφτε. Ούτε και ο Ελγκέρα ανήκε στους κορυφαίους, άλλωστε αρχικά έπαιζε ως χαφ και καθώς περνούσαν τα χρόνια και βάραινε τον βλέπαμε πιο πολύ στα στόπερ. Καλά οι Κάμπο,Καράνκα ήταν σαφώς κατώτεροι του επιπέδου που πρέπει να βρίσκεσαι για να παίζεις στην Ρεάλ, ακόμα κι ο Νάτσο προσφέρει περισσότερα όταν παίζει. Αν σκεφτείς ότι τον Κάρλος τον βλέπαμε πιο συχνά στην επίθεση παρά στην άμυνα καταλαβαίνεις ότι την 4άδα την κρατούσε μόνος του ο Ιέρο!

Panos7Raul

18:51 | 19-12-2014

Σαφώς οφείλεται και στην τωρινή 4αδα της άμυνας, ήθελα να το αναλύσω άπλα δεν είχα χρόνο εκεί την στιγμή που το έγραφα και στάθηκα μόνο στην αμυντική λειτουργιά της ομάδας. Οσο αφορά τα πρόσωπα των αμυντικών συμφωνώ μαζί σου ότι τώρα είναι πιο πλήρης η βασική γραμμή αλλά και με εξίσου αξιόλογους αναπληρωματικούς σε σχέση με τότε. Βασικά μετά από πολλά χρόνια βλέπω την Ρεαλ να έχει την πιο πλήρη αμυντική της γραμμή(όσο αναφορά τα back),απλά πιστεύω και τους καλύτερους να είχε τότε στην άμυνα πέρα από Ιερο και Καρλος πάλι θα είχε πρόβλημα γιατί θα ήταν εκτεθειμένη και πως μια σωστή αμυντική λειτουργία μιας ομάδας είναι ο συνδυασμός άμυνας-κεντρου και τώρα η Ρεαλ το έχει. Οσο αφορά τον Ελγκέρα μέχρι το 2003 ήταν αρκετά καλό και ο λόγος που έπαιζε στόπερ αρκετές φόρες (μιλάμε για την περίοδο 2001-2002 και 2002-2003) ήταν λόγω Παβον (το παλικάρι δεν μπορούσε) αλλά και να χωρέσει και τον Σολάρι σε κάποια ματς, από το 2004 και μετά είχε φθίνουσα πορεία. Οσο για Σαλγκαδο μόνο στην πρώτη του χρονιά ήταν σούπερ, μετά περιορίστηκε πιο πολύ στην άμυνα και όπως λες χρόνο με τον χρόνο έπεφτε. Καλα για Καμπο και Καρανκα δεν σχολιάζω καν!Και όπως λες στο τέλος μόνο ο Ιερο ήταν αλλά και αυτός στα ''γεράματα του'' τι να πρωτοκάνει. Του Καρλος του το συγχωρώ που ήταν μονίμως στην επίθεση γιατί έβλεπα μια αριστερή πλευρά της Ρεαλ τότε με Καρλος-Ζιννταν-Ραουλ να ειναι το κάτι άλλο, ο τρόπος που κάνανε το ένα-δυο μεταξύ τους ήταν μαγικός γιατί έπαιζαν με το μυαλό και όχι με τακτική....

Ferenc Puskás

11:02 | 19-12-2014

2)Τώρα στην θέση του Ιέρο παίζει ο Ράμος. Δεν θα πω ότι είναι εξίσου καλός, γιατί στις 9 σεζόν του στη Μαδρίτη είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά την δουλειά τα τελευταία χρόνια που γύρισε στα στόπερ την κάνει ικανοποιητικά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να βελτιώνεται καθώς περνάνε τα χρόνια και αποκτά εμπειρία. Επίσης ο Μαρτσέλο είναι ένα φουλ μπακ όπως ο Κάρλος και τον θυμίζει σε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού του. Τώρα όμως υπάρχει και το μπακ απ του Κοεντράο, τότε ούτε σαν σκέψη δεν υπήρχε επάξιο μπακ απ του Κάρλος. Οι Ελγκέρα,Κάμπο,Καράνκα απλά δεν υπάρχουν μπροστά στον Πέπε και ιδιαίτερα αυτόν του τελευταίου 1.5 χρόνο ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Σαλγκάδο με τον Καρβαχάλ. Όσο για τον Κάρλο σαφώς δεν έχει τόσες πολλές ισχυρές προσωπικότητες να διαχειριστεί όπως είχε ο Ντελ Μπόσκε, αλλά δεν έχει μόνο τον Κριστιάνο. Οι Κασίγιας,Ράμος μια χαρά ισχυρές προσωπικότητες είναι που με τις σχέσεις που έχουν με τους δημοσιογράφους ήθελαν ΠΟΛΥ ειδική διαχείριση και μέχρι στιγμής ο Κάρλο τα'χει πάει εξαιρετικά. Επίσης ο Μπενζεμά ήταν ένα πάρτι άνιμαλ και το γεγονός ότι πλέον στην προπόνηση ακολουθεί τα ωράρια του Κριστιάνο είναι κάτι εντυπωσιακό, τα αποτελέσματα του φαίνονται στο γήπεδο, και πιστώνεται στον Κάρλο. Υπάρχει κι ο Μπέιλ που φέτος φαίνεται ότι χρίζει ειδικής μεταχείρισης.


3)Τέλος όταν βρίσκεσαι στην Ρεάλ δεν είναι μόνο οι παίκτες με τους οποίους πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες αλλά και η διοίκηση η οποία είναι η ίδια μ'αυτήν του Ντελ Μπόσκε, αν και πιο ώριμη.Σίγουρα ο Ντελ Μπόσκε έχει το ελαφρυντικό ότι ο Πέρεθ τον βρήκε όταν ανέλαβε ενώ ο Κάρλο ήταν προσωπική του επιλογή. Παρόλα αυτά ο Πέρεθ πάντα έχει λόγο και χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση ειδικά εφόσον ο προπονητής έχει διαφορετική άποψη και θέλει να την περάσει. Ο Κάρλο πέρυσι έπρεπε να καλύψει τον Ντι Μαρία όταν έκανε την χειρονομία γιατί τον χρειάζονταν. Το κατάφερε και πήρε το 10ο. Πρόσφατα επενέβη για να καλύψει τον Ράμος στο θέμα που δημιουργήθηκε με την ανανέωση του συμβολαίου του μετά τις δηλώσεις Σάκι.Κατάφερε να περάσει απ’ότι φαίνεται την θέληση να μην γίνει καμιά μεταγραφή τον χειμώνα κι ας χάσει τον Κεντίρα τζάμπα η ομάδα το καλοκαίρι! Μόνο και μόνο για μην διαταράξει την ηρεμία στα αποδυτήρια και για να μην χαλάσει την χημεία του ρόστερ. Ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν πέρασε την άποψη του όπως στην πώληση Ντι Μαρία το καλοκαίρι που ήταν αντίθετος κατάφερε, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, να αντιπαρέλθει αυτής της απώλειας με ανεπανάληπτη επιτυχία!

Συνεχίστε να σχολιάζετε την επικαιρότητα, τις απόψεις των bloggers του gazzetta, κάθετι που συμβαίνει, διαβάζετε ή βλέπετε στο gazzetta. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε ένταση στη φωνή σας. Διότι το gazzetta είστε εσείς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τα καλύτερα σχόλια αναγνωστών
Τα καλύτερα σχόλια αναγνωστών