Το δίκαιο του ψαρά, όπως του εργάτη

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Το δίκαιο του ψαρά, όπως του εργάτη

bet365

Για τον άνισο αγώνα στο αιώνιο ντέρμπυ της θάλασσας γράφει ο αποδυτηριάκιας

Πώς να ψαρεύετε περισσότερο αποτελεσματικά. Συμβουλές, δηλαδή, στους διάφορους τρόπους αλίευσης. Αυτό δεν μου κάθεται σωστά. Καμμία σχέση με ευ αγωνίζεσθαι και fair play. Το δίκαιο είναι να δώσεις συμβουλές και στα ψάρια. Πώς να αποφεύγουν π.χ. το δίχτυ ή, το αγκίστρι του ψαρά.

Έτσι πάει. Ξεκινάει ο αγώνας με τράτες ή, γρι-γρι, καμάκι ή, παραγάδι από τη μία και από την άλλη το ψάρι, το κοπάδι των ψαριών. Να βάλουμε στο παιχνίδι ποιος είναι ο ισχυρός, ο πιο ισχυρός, ο ψαράς ή, το ψάρι. Εμείς, όμως, που είμαστε φίλαθλοι που μεγαλώσαμε με τη φιλοσοφία του αθλητισμού, αυτό έχουμε να πούμε. Δεν έχει αξία η νίκη όταν έτσι ή, αλλοιώς βοηθιέται ο ένας αντίπαλος.

Θα μου πεις ότι και να θέλεις δεν γίνεται να μάθεις τα ψάρια πώς να γλυτώνουν την καθετή, τη συρτή. Ε, τότε μην τους κάνεις πιο δύσκολη τη ζωή, μην παίρνεις το μέρος του ψαρά. Του αιώνιου ανθρώπου, δηλαδή, ο οποίος απέναντι σ’όλα τα πλάσματα της γης παίζει μπάλλα σαν το πράγματι ισχυρώτερο είδος, όμως στη σχέση του με τους άλλους ανθρώπους ζητάει ισότητα. Και ισονομία.

Γιατί είπαν γάβρο τον οπαδό Ολυμπιακού κι όχι μαρίδα και γόπα, γράφει ο apoditiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας