Οι Altionistas είναι τελικά #realheroes

Gazzetta team
Οι Altionistas είναι τελικά #realheroes

bet365

Πρόκειται για τη νέα ψηφιακή καμπάνια των συμπληρωμάτων διατροφής Altion που μέσα από μια ανατρεπτική προσέγγιση, έχει ως στόχο να τονίσει ότι τελικά οι πραγματικοί ήρωες είμαστε όλοι εμείς που συνεχώς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στη δική μας απαιτητική καθημερινότητα.

Πριν μια εβδομάδα κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας σουπερηρώων Altionistas και πολλοί αναρωτήθηκαν αν πρόκεται για μια παράτολμη ελληνική παραγώγή αυτού του δημιφιλούς είδους ταινιών.

Με το release της «τανίας» σήμερα, διαπιστώνουμε όμως ότι η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Σόλωνας Τσούνης δεν είναι σούπερ ήρωες -ούτε εντός, αλλά ούτε και εκτός οθόνης- και δεν χρειάζεται να γίνουν! Πρόκειται για τη νέα ψηφιακή καμπάνια των συμπληρωμάτων διατροφής Altion που μέσα από μια ανατρεπτική προσέγγιση, έχει ως στόχο να τονίσει ότι τελικά οι πραγματικοί ήρωες είμαστε όλοι εμείς που συνεχώς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στη δική μας απαιτητική καθημερινότητα.

Μπορεί τελικά να μην είδαμε την πρώτη ελληνική, superhero ταινία επί των οθονών μας (όπως κάποιοι είχαν φανταστεί), ωστόσο, οι «Altionistas» μας έδειξαν ότι όλοι μας είμαστε #realheroes. Ήρωες της καθημερινότητάς μας και τα συμπληρώματα διατροφής Altion είναι εδώ για να στηρίξουν τη μέρα μας!

Altionistas, the movie. Δείτε την ταινία και πάρτε μία γεύση από το τι σημαίνει #realheroes

 

Τελευταία Νέα