«Είδαμε αγώνα… αλλιώς» (pics & vid)

Γιώργος Καραμάνος
«Είδαμε αγώνα… αλλιώς» (pics & vid)

bet365

Δύο συντάκτες του Gazzetta.gr επισκέπτονται το Πρότυπο Πρακτορείο και παρακολουθούν ένα Virtual Sports πρωτάθλημα. Ή αλλιώς ένα παιχνίδι από το μέλλον.

Υποτίθεται ότι η πρώτη εντύπωση είναι εκείνη που μετράει. Αν και αυτή ήταν φοβερή, μπαίνοντας στο πραγματικά ξεχωριστά προσεγμένο και λειτουργικό, Πρότυπο Πρακτορείο της Λεωφόρου Αθηνών, όσα ακολούθησαν ως δεύτερη εντύπωση, ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακά. Οι περισσότεροι που ήξεραν και είχαν παίξει την πρώτη έκδοση του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports του ΟΠΑΠ, θα πρέπει να γνωρίσουν την εξέλιξή του. Πρόκειται για το Virtual Sports ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, το οποίο προσφέρει στους παίκτες περισσότερες στοιχηματικές επιλογές για ένα πλήθος παιχνιδιών από εικονικά πρωταθλήματα και όχι για έναν μόνο αγώνα, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Το gazzetta.gr βρέθηκε λοιπόν μπροστά στην πρόκληση και οι συντάκτες του βίωσαν την ξεχωριστή στοιχηματική εμπειρία που προσφέρει το νέο περιεχόμενο στα Virtual Sports.

Πριν τα δούμε όμως όλα αναλυτικά, ας πάρουμε μια ιδέα με τη βοήθεια της κάμερας του Gazzetta.

Και τώρα πιο συγκεκριμένα:

- Κάθε πρωτάθλημα περιλαμβάνει 16 ομάδες και ολοκληρώνεται μετά από 30 αγωνιστικές, ενώ η συνολική του διάρκεια είναι 2,5 ώρες. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να επιλέγουν μέχρι και οκτώ αγώνες κάθε πέντε λεπτά.

- Το Virtual Sports ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ είναι διαθέσιμο στα πρακτορεία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:02 έως τις 23:57.

- Με το Virtual Sports ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν παρολί ή συστήματα μέσα από τις 22 διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές για κάθε αγώνα.

- Προσφέρεται η δυνατότητα στοιχηματισμού στα συνολικά γκολ κάθε αγωνιστικής (Over/Under γκολ αγωνιστικής).

Το Virtual Sports ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ προσφέρει ως εικονικά πρωταθλήματα το Ελληνικό, το Ιταλικό, το Αγγλικό, το Ευρωπαϊκό, το Συλλόγων, τις Εθνικές Ομάδες και το Golden League (ιστορικές εθνικές ομάδες).

Εμείς, έχοντας πρόσβαση μέσω της οθόνης των Virtuals στο πρακτορείο σε στατιστικά για τα πρωταθλήματα (βαθμολογία, φόρμα ομάδων, U/O) αρχίσαμε να παίρνουμε τα ρίσκα μας σε ένα παιχνίδι που έδειχνε πιο ρεαλιστικότερο από ποτέ. Την ίδια στιγμή στην οθόνη των Virtual Sports προβάλλονταν ζωντανά στιγμιότυπα από τον σημαντικότερο αγώνα της αγωνιστικής, καθώς και live η εξέλιξη του σκορ των υπολοίπων αγώνων κάθε αγωνιστικής.

Ο ένας επέλεξε, μέσω των Συσκευών Αυτόματης Εξυπηρέτησης Στοιχηματισμού Opapbet, να ποντάρει σε μία τριάδα αγώνων (Νίκος Μαρούδας), παίρνοντας επίσης το Under 18.5 στα συνολικά γκολ αγωνιστικής, ενώ ο άλλος με δελτίο και τον παραδοσιακό τρόπο πήρε την εντελώς αντίθετη επιλογή (Γιώργος Καραμάνος). Αφού λοιπόν κάναμε και τις παραγγελίες μας από το πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, λάβαμε θέση μπροστά από την οθόνη και παρακολουθήσαμε τον βασικό αγώνα, ο οποίος ήταν ντέρμπι Barcelona City-Manchester Blues.

Στα 2,5 λεπτά που είχε διάρκεια η αναμέτρηση, η αγωνία αυξήθηκε κατακόρυφα, καθώς η αίσθηση ήταν ακριβώς η ίδια με το να βλέπεις έναν κανονικό αγώνα στην τηλεόραση και να περιμένεις αποτέλεσμα. Το τέλος μας βρήκε τον έναν χαρούμενο και μάλιστα και στις τρεις φορές (Μαρούδας) και τον άλλον (Καραμάνος) να μην μπορεί να κάνει σωστή πρόβλεψη με τίποτα.

Όπως και να είχε όμως, κερδισμένος ή χαμένος, η εμπειρία ήταν ιδιαίτερη και αξίζει να τη δοκιμάσεις. Και γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό, έχοντας μοιράσει περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια ευρώ σε λιγότερο από ένα μήνα λειτουργίας του, ακόμα και ο χαμένος θα δοκιμάσει την τύχη του ξανά...

 

Τελευταία Νέα