Διεκδικήστε 2 υπέροχα MLS FAB!

Gazzetta team
Διεκδικήστε 2 υπέροχα MLS FAB!

bet365

Το Gazzetta δίνει τη δυνατότητα σε 2 υπερτυχερούς να κερδίσουν το smartphone με την εξαιρετική κατασκευή και το σαγηνευτικό look.

Η οθόνη LCD ΙPS των 4.0 ιντσών και 16.7 εκ. χρωμάτων, διαθέτει ανάλυση 480 x 854 pixels, προσφέροντάς σου μια ολοζώντανη εμπειρία προβολής που θα σε αφήσει έκπληκτο.

Tο ΜLS FAB 4G διαθέτει Quad Core επεξεργαστή χρονισμένο στα 1GHz, που σε συνδυασμό με το 1GB μνήμης RAM, δε θα σε απογοητεύσει στις καθημερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

Δύο κάμερες, απεριόριστες δυνατότητες, άψογες selfie! Κάνε λήψεις σε εξαιρετική ανάλυση τόσο με την πίσω κάμερα στα 8MP, όσο και με την μπροστινή κάμερα στα 1,3MP!

Tο Android Marshmallow έρχεται για να βελτιώσει τη συσκευή σου σε πολλούς τομείς καθώς περιλαμβάνει πλήθος νέων χαρακτηριστικών και λειτουργιών. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Android 6.0 Marshmal- low είναι το Doze mode, το οποίο κλείνει τα background apps για να μην καταναλώνεται μπαταρία και αυξάνει την διάρκεια ζωής μέχρι την επόμενη φόρτιση. Ταυτόχρονα το νέο λειτουργικό, σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι τα δικαιώματα για κάθε app ξεχωριστά. εισάγοντας ένα νέο μοντέλο αδειοδοτήσεων που επιτρέπει την πρόσβαση σε συγκεκριμένα στοιχεία των εφαρμογών.

Τα 8GB θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου αρχεία και εκατοντάδες εφαρμογές, ενώ μπορείς να επεκτείνεις τη μνήμη του κινητού σου με μια κάρτα microSD έως και 128GB.

Με μνήμη RAM στα 1GB, το κινητό σου έχει μηδενικούς χρόνους απόκρισης σε απαιτητικές εφαρμογές.

Με την υποστήριξη 4G LTE, θα μπορείς να κατεβάζεις τα πάντα πολύ 4G γρηγορότερα από οποιονδήποτε κάθεται δίπλα σου.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 12.00 και το υπέροχο MLS FAB μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας.

 

Τελευταία Νέα