Κερδίστε δυο έξυπνα κινητά MLS Easy S

Gazzetta team
Κερδίστε δυο έξυπνα κινητά MLS Easy S

bet365

Το Gazzetta δίνει τη δυνατότητα σε 2 υπερτυχερούς να κερδίσουν το έξυπνο ελληνικό κινητό MLS Easy S.

Το MLS Easy S διαθέτει οθόνη TFT LCD 2.8” και 16.700.000 χρωμάτων προσφέροντάς σου μια ικανοποιητική εμπειρία προβολής

Το MLS Easy S διαθέτει πολλές πρακτικές λειτουργίες όπως ξυπνητήρι, δόνηση, ραδιοφωνικό δέκτη και θύρα για κάρτα μνήμης microSD έως 32GB! Με ελληνικό πληκτρολόγιο και οθόνη αφής, πραγματοποίησε κλήσεις και γράψε μηνύματα και με τη φωνή σου!

Το MLS Easy S διαθέτει επεξεργαστή Quad Core που σε συνδυασμό με τo 1GB μνήμης RAM, υπόσχεται να μην σε απογοητεύσει στις καθημερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

Το ΜLS Easy S έχει δύο εγκατεστημένες κάμερες, μια 3.2MP στο πίσω μέρος και μια 1.3MP στην πρόσοψη της συσκευής. Έτσι, μπορείς να απαθανατίζεις με ευκολία όμορφες στιγμές και να τις μοιράζεσαι με τους φίλους σου, καθώς και να χρησιμοποιείς την μπροστινή κάμερα της συσκευής για βιντεοκλήσεις μέσω Skype, αλλά και να βγάζεις selfie.

Τα 8GB θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρμογές. Εάν περιορίζεσαι μπορείς να επεκτείνεις τη μνήμη του κινητού σου με μια κάρτα microSD έως και 32GB.

To MLS Easy S ενσωματώνει την έκδοση Android 5.1 του λειτουργικού της Google, που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να μπορείς να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπημένου σου κινητού.

Συνομίλησε με φίλους, εγγόνια, συγγενείς μέσω Facebook, Twitter και Messenger και ενημερώσου για όλα όσα συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Με την υποστήριξη 4G LTE, θα μπορείς να κατεβάζεις κατεβάζεις τα πάντα πολύ γρηγορότερα από οποιονδήποτε κάθεται δίπλα σου.

Oι MLS συσκευές κρύβουν μέσα τους τη νέα ανανεωμένη MAIC (MLS Artificial Intelligence Center), που έρχεται για να αλλάξει τη σχέση με τη συσκευή σου! Η προσωπική σας βοηθός είναι παρούσα σ’ αυτή την ξεχωριστή συσκευή για να προσφέρει εύκολη κλήση και αποστολή μηνύματος, αποθήκευση νέων επαφών, χρήση της κάμερας και φυσικά τις πολύτιμες υπηρεσίες MLS live μόνο με τη φωνή σας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 12.00 και το υπέροχο MLS Easy S μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα