Κερδίστε δύο smartphones MLS MX 4G!

Gazzetta team
Κερδίστε δύο smartphones MLS MX 4G!

bet365

Το Gazzetta δίνει τη δυνατότητα σε 2 υπερτυχερούς να κερδίσουν το ελληνικό κινητό με τη μέγιστη ασφάλεια και τις ατελείωτες ώρες χρήσης.

Το Smartphone σας είναι πολύτιμο, όπως και το περιεχόμενό του. Με τη χρήση του MLS SafeTM θα αποκτήσετε μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και ιδιωτικότητας, κρατώντας το περιεχόμενο του MLS MX 4G σας μόνο για τα μάτια σας.

Η μπαταρία του MLS MX 4G με 4000mAh δεν τελειώνει ποτέ! Είναι μη αποσπώμενη και σου χαρίζει έως και 11 ώρες χρόνο ομιλίας και έως 140 ώρες χρόνο αναμονής! Επιπλέον, με τη δυνατότητα fast charging, μειώνεται αισθητά ο χρόνος φόρτισης για να απολαμβάνεις γρήγορα κάθε εφαρμογή του MLS MX 4G.

Το MLS MX 4G έχει εγκατεστημένη μια κάμερα 16MP με LED flash και αυτόματη εστίαση δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απαθανατίσεις κάθε σου στιγμή με απίστευτες λεπτομέρειες! Παράλληλα, έχει εγκατεστημένη μια μπροστινή κάμερα 13MP για να μπορείς να βγάζεις εκπληκτικές Selfies, να μιλάς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα με βιντεοκλήσεις αλλά και να μοιράζεσαι τις όμορφες στιγμές σου με τους φίλους σου μέσω Snapchat, Instagram κτλ.

Η IPS OGS οθόνη των 5,2” με 16700000 χρώματα και ανάλυση 1280x720 (HD), σου προσφέρει μια ολοζώντανη εμπειρία προβολής σε υψηλή ανάλυση.

Με αποθηκευτικό χώρο 32GB έχεις ικανό χώρο για να αποθηκεύσεις όλα τα Multimedia αρχεία σου καθώς και όλες σου τις αγαπημένες εφαρμογές. Για να μη νιώθεις κανέναν περιορισμό, μπορείς να επεκτείνεις τη μνήμη σου με κάρτα SD έως και 128GB !

Το MLS MX 4G διαθέτει το νέο αναβαθμισμένο πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Octa-Core 1,3GHz 64bit με σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας που σε συνδυασμό με RAM 3GB σου προσφέρει ισχύ που αναζητάς σε κάθε σου χρήση.

To MLS MX 4G ενσωματώνει την έκδοση AndroidTM 7.0 (Nougat) για να μπορείς να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του κινητού σου και να απολαμβάνεις ένα διαδραστικό γεμάτο εμπειρίες λειτουργικό περιβάλλον!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στις 12.00 και το υπέροχo MLS MX 4G μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας.

 

Τελευταία Νέα